уторак, 23. септембар 2014.

Lista za odstrel Dodikovog kabineta: No1 “Američki stipendista Vasković”

Piše: Slobodan Vasković

Kabinet Milorada Dodika izbacio je zvanično prvo ime sa Liste za odstrel.

“Laskava” titula prvog kapitalca kojeg Režim mora eliminisati do 12. oktobra pripala je meni, Slobodanu Vaskoviću.

Stvarni kreator stavljanja Vaskovića na Listu za eliminaciju jeste Kabinet Milorada Dodika, koji se, prilično jadno i neuspješno, pokušao sakriti iza beogradskog šljama, oličenog u bolesnoj profašističkoj organizaciji Srpski sabor “Zavetnici”.

Ta bagra predstavlja Srpski sabor u mjeri u kojoj i Ajman Al Zavahri, ali nakotu iz Dodikovog kabineta oduvijek su prijali idioti, kreature, ološ i ljudski otpad, spreman na najcrnje moguće postupke. Samo u takvom okruženju, oni se osjećaju svoji na svome.

Oglasna tabla na kojoj je raspisana potjernica za Vaskovićem, standardno, je Srna, što dodatno svjedoči da iza poziva na linč stoji Kabinet Milorada Dodika. Oličen u njegovom savjetniku za egzekucije Peri Simiću, rektalnom triatloncu.

"Zabrinjavajuće je da je američki stipendista Slobodan Vasković, koji je svoj pamflet o 'Zavetnicima' pisao uz pomoć stručnjaka Stejt departmenta iz Amabasade u Sarajevu, prvu medijsku podršku dobio od BN televizije. 
Koristići se oprobanim metodama 'medijskog štapa i šargarepe', odnosno, spinovanja i besmislenih optužbi nedostojnih odgovora, kao jedinim argumentom kojim raspolažu, izneli su niz neistina i pribegli zastrašivanju građana", ističu "Zavetnici" u svom fašističkom pisamcetu-poternici, a uredno prenosi-progoni Srna.


Uopšte se neću baviti beogradskim ološem, koji nadnicu zarađuje pružajući, poput zadnje kamenjarke, usluge ljudskom otpadu iz Dodikovog kabineta, ali hoću bolesnikom, i to psihičkim, Simićem.

Naveo sam da je rektalni triatlonac, evo i zašto: u analu Radovana Karadžića je plivao, u onom Biljane Plavšić je vozio bicikl, a u Dodikovom ta ljudska pometina trčkara. I smišlja kako odstrijeliti Dodikove protivnike, kritičare, i sve one koji su im na bilo koji način smetnja.

Interesantno za Rektalnog Triatlonca je da je uz sve vlasti i da uvijek radi najprljavije poslove.

Pero Simić organizuje hajke i likvidacije.

Njegovi podređeni su Nikola Deretić, direktor Srne, koji je podjednako velika ništarija kao i Simić, te frontalna neznalica Milica Džepina, nazovi urednica Srne.

Pero Simić i Miloš Čubrilović Čubri, vedete Dodikovog kabineta, prije nekoliko godina organizovali su premlaćivanje mog sina Nemanje u Banjaluci. U tom činu pomogao im je njihov tadašnji sluga Velibor Šotra, koji je organizovao batinaše.

Spasan Zeljković, Dodikov zet (oženjen njegovom sestrom Bogdanom) indirektno mi je to potvrdio prije tri godine.
“Tvog sina su pretukli da se dodvore Šefu, bez znanja Šefa”, rekao mi je tada Zeljković.

Na moju konstataciju da “Šef zna ko je to učinio i bio bi red da to saopšti”, Zeljković nije rekao ništa. Otćutao je to.

Pero Simić je zajedno sa raspopom Mladenom Jevrićem Durićem organizovao da me prije par godina kamenuju u mjestu Kotezi, kod Trebinja. Prije toga su me držali kao taoca u Trebinju.
I tada je sa mnom bio moj sin.

Tužilaštvo i policija nisu prstom mrdnuli da pohapse te batinaše, iako sam im uredno dostavio imena.

To i ne čudi, jer Tužilaštvo i MUP RS su tu da štite ubice, sjecikese, šljam, ološ i bagru, a ne građane od njih.

P.S. Poruka Dodikovom kabinetu: Usaglasite se koga ćete prvo, Vladu Trišića ili mene. Dodik je u Bijeljini najavio udar na Trišića, a Pero Simić preko SRNE na Vaskovića. Ko je broj 1., trebate to što skorije reći, sujetni smo i Trišić i ja. Ili ćete nas istovremeno obojicu?