петак, 26. септембар 2014.

Pismo iz Zvornika: SNSD-ov omladinac iz Zvornika još jedan je kandidat ove stranke za predsjednika RS pored Milorad Dodika!

Đorđe Deurić
Milko Stojanović
Stranka nezavisnih socijaldemokrata je pored Milorada Dodika za predsjedničku funkciju kandidovala još jednog svog člana! Sa članskom kartom SNSD-a u fotelju predsjednika RS, pored Milorada Dodika, juriša njegov omladinac iz Zvornika - Milko Stojanović!

Novac za prijavu i potreban broj potpisa, koji su mu omogućili da se kandiduje za predsjednika RS, Stojanoviću je obezbijedio zvornički SNSD i siva eminencija ove stranke u Zvorniku, Danijel Dragičević, visoki funkcioner SNSD-a, a sve to u strogoj tajnosti je dogovoreno sa Miloradom Dodikom!

Nezavisni kandidat Milko Stojanović iz Zvornika, kojeg je instalisao SNSD nije odštampao nijedan plakat, niti se pojavio na bilo kom predizbornom skupu, osim u svojstvu pristalice Milorada Dodika!
 
 Pored Stojanovića, SNSD-ovog kandidata za predsjedničku funkciju, SNSD je instalisao još jednog svog člana kao fiktivnog nezavisnog kandidata za poslanika u RS za Izbornu jedinicu 7, a sve kako bi u Zvorniku imali apsolutnu kontrolu nad radom biračkih odbora i kako bi još jednom kao i 2010. i 2012. godine pokrali izbore!
 

Riječ je naime o Đorđu Deuriću, SNSD-ovom članu, koji obavlja direktorsku funkciju u zvorničkom Domu omladine! Kao ni Stojanović, ni Deurić, nije odštampao nijedan plakat, niti se pojavio na bilo kom predizbornom skupu, osim u svojstvu pristalice Milorada Dodika, a njegov jedini zadatak, kao i Stojanovića jeste da za članove biračkih odbora delegiraju članove SNSD-a i da na dan izbora kontrolišući biračke odbore dopisuju glasove SNSD-u i Miloradu Dodiku ili pak da poništavaju glasove koje dobije Ognjen Tadić, i Mladen Ivanić, kao što su to radili 2010. i 2012. godine!

Na listi ovjerenih Nezavisnih Kandidata za izbore 2014 njihove sifre su: 01451 Milko Stojanović 01732 Deurić Đorđe
 
Đorđe Deurć

Milko Stojanović