уторак, 31. јануар 2023.

Zataškavanje krivice policijskog funkcionera Ručnova za smrt M.D.: Zatražen i određen pritvor za Udovičića, iako je heroin donio policijski funkcioner Ručnov koji je bio na narkožurci na kojoj se predozirala M.D.

Piše: Slobodan Vasković


1.

OJT Prijedor i PU Prijedor, kao što sam i najavio, pokušavaju prikriti kobnu ulogu Vladimira Ručnova, zamjenika PS Kozarska Dubica, zbog koje je preminula M.D. od predoziranja heroinom.


2.

Iz OJT Prijedor, pod vođstvom Glavnog tužioca Mladena Mitrovića, za kojeg je poznato da je štitio Dalibora Railića, narkodilera koji je naručio likvidaciju Radenka Bašića, policijskog funkcionera iz PU Prijedor, najavili su zahtjev za pritvaranjem Zorana Udovičića. udovičiću je određen pritvor.


3.

Upravo Udovičića, koji jeste uživalac opojnih droga i sitni diler, terete da je donio heroin na žurku koja se odvijala u njegovoj kući i da je M.D. od predoziranja i preminula.


4.

Heroin je, međutim, donio policajac Ručnov koji je, takođe, uživalac opijata i koji je sve vrijeme i bio na heroinskoj žurci u kući Udovičića.


5.

Tužilaštvo ni policija nisu saopštili tu informaciju niti da li je saslušan Ručnov!


6.

Takođe je, van svake pameti, da Ručnov koji je, izvjesno, bio pod dejstvom opijata vodi uviđaj nakon smrti mlade djevojke.


7.

Međutim, Sretoja Vujanović, načelnik PU Prijedor i pomenuti Mitrović “pokrivaju” Ručnova koji je gospodar podzemlja u Dubici.


8.

Preminula M.D. živjela je u vanbračnoj zajednici sa Udovičićem, a na smrtonosoj žurci bilo je još prisutnih osoba koje se sada zastrašuju kako ne bi rekli istinu o tome ko je zaista donio heroin. 


Zamjenik komandira PS Kozarska Dubica Vladimir Ručnov je taj koji je to učinio, a “dopunska djelatnost” mu je dilanje kokaina i heroina. 


9.

Možda Mitrović i Vujanović i uspiju spasiti policajca-narkodilera Ručnova, ali je veliko pitanje da li će uspjeti spasiti sebe kada se otvore kripte u kojima se oni često pominju. (nastaviće se)