четвртак, 26. јануар 2023.

Dodik je o imenovanju NarkoNešića pregovarao sa Đorđem Ždralom i Mićom Danilovićem


Piše: Slobodan Vasković


1.

Šef Crvene Sekte Milorad Dodik o imenovanju Nenada Nešića, narkodilera i perača narkonovca, na poziciju ministra bezbjednosti pregovarao je sa Đorđem Ždralom i Mićom Danilovićem, velikim NarkoBosom sa Pala.


Ždrali i Daniloviću se nikako ne dopada da Darko Elez, iz zatvora, vodi preko Nešića ministarstvo bezbjednosti, što je sada slučaj.


2.

Pregovori su obavljeni preko posrednika - Ljubiše Ćosića koji ima tri šefa: Mjesto No1 Ćosićevih šefova drže Ždrale i Danliović, dok je na mjestu No2 Dodik.


3.

Ždrale i Danilović su trenutno neprikosnoveni vladari na teritoriji Istočnog Sarajeva, a njima su direktno podređeni i teško kriminalizovani Ćosić i lažni patriota Miroslav Vujičić, sluga Boško Jugović, te svi ostali koji su se, navodno svojom voljom, suprotstavili imenovanju Nenada Nešića na poziciju ministra bezbjednosti u novom Savjetu Gangstera BiH.


4.

Ždrale i Danilović su naredili Ćosiću i drugim iz vrha Crvene Sekte Istočno Sarajevo da sazovu pres konferenciju i obruše se na Nešića, te zahtijevaju od Dodika da ga ne imenuje.


5.

Ćosić, Vujičić, Jugović&co nisu imali kud, jer se niko od njih ne smije suprotstaviti ni Ždrali ni Daniloviću kojem se Nešić veoma zamjerio, iako je za njega oprao milione KM od trgovine narkoticima. 


6.

Dodik je, nakon presa na kojem je traženo uklanjanje Nešića, prvo pobjesnio, a potom se uplašio. 


Pobjesnio je što više ne vlada uopšte tim dijelom svoje zločinačke organizacije, a uplašio, jer zna koliko su nemilosrdni i Ždrale i Danilović koji je blizak prijatelj Radoja Zvicera.


7.

Ždrale i Danilović su vrlo mudro postupili, jer su prisilili svoje sluge iz Crvene Sekte da izađu na pres samo dva dana prije izbora Savjeta Gangstera, kako bi dobili što veće benefite za sebe; Bili su uvjereni da će im Dodik to dati, kako ne bi bio dalje ponižavan u sopstvenoj zločinačkoj organizaciji.


8.

Ćosić je bio posrednik u razgovorima Dodika i Ždrale&Danilovića koji su, nakon udara na lažnog predsjednika RS, privremeno obustavili napad, jer im je obećano sve što su tražili. A tražili su da im se nijedna od institucija - od Tužilaštva BiH, preko SIPA, pa do bilo koga iz MUP RS ne miješa u poslove.


Posebno ne Nešić i njegov šef Elez.


9.

Dodik je obećao, a da li će se usuditi da slaže dvojicu izuzetno opasnih kriminalaca ubrzo ćemo saznati.


10.

U svakom slučaju, Dodik je javno izgubio Gradski odbor Crvene Sekte Istočno Sarajevo; Javno je i ponižen, što je već novi level u djelovanju njegove zločinačke organizacije u kojoj više nije nerikosnoveni Kum i mora da sklapa dilove sa kriminalnim vođama čiji je uticaj jači od njegovog.