недеља, 15. јануар 2023.

Mafijaški obračun: Zapaljen automobil Predraga Nešića, brata Nenada Nešića i člana njegove porodične narkomanufakture, a gorilo i vozilo njegovog punca Mlađena Božovića

Nešićev džip koji je zapaljen


Piše: Slobodan Vasković


U Istočnom Novom Sarajevu jutros je zapaljen preskupi džip "Land rover" Predraga Nešića, narodnog poslanika narkostranke DNS.


Vozilo je prema mojim informacijama registrovano na kriminalnu firmu “N - trade”, a zapaljeno je nešto prije 6 časova jutros.


Sve se desilo u ulici Sarajevske brigade.


Vatra sa Nešićevog džipa oštetila je i “BMW" koji je u vlasništvu Mladena Božovića, Nešićevog punca i šefa kabineta smijenjenog Miloša Lučića, koji je obavljao dužnost ministra za civilne poslove i ljudska prava.


Lučić se nalazi u kućnom pritvoru. 


Požar izazvan na automobilima je brzo ugašen, a trenutno se radi uviđaj.


Očito je da je riječ o mafijaškom obračunu, jer su i Predrag Nešić i Mlađen Božović članovi porodične narkomanufakture Nenada Nešića koji je, što je tragično, kandidat za ministra bezbjednosti.


Nenad Nešić je lični kandidat Milorada Dodika za tu poziciju.


Interesantno je da se policija još nije oglasila o tom slučaju, a sve su prilike da Branimir Šehovac, načelnik PU Istočno Sarajevo, zaštitnik kriminalaca u tom dijelu RS, ima namjeru da prikrije i ovaj kriminalni akt. 


Budući da je zapaljeni Nešićev džip ogroman, policija još uvijek pokušava da ga digne na šlep kako bi ga odvezla sa mjesta gdje je zapaljen.


Konačno su uspjeli u tome i zapaljeni džip je odvežen.