недеља, 29. јануар 2023.

MUP RS pokušava prikriti Vladimira Ručnova, zamjenika komandira PS Kozarska Dubica, koji je kriv za predoziranje M.D., jer je lično donio heroin

Vladimir Ručnov, zamjenik PS Dubica, narkodiler 
heroina i kokaina


Piše:  Slobodan Vasković


1.

Vladimir Ručnov, zamjenik komandira Policijske stanice Kozarska Dubica, donio je lično heroin na žurku kojoj je prisustvovala sada pokojna M.D. 


2.

M. D. je preminula od predoziranja, uhapšen je njen dečko Zoran Udovičić, vlasnik mjenjačnice “BOSS”, pod optužbom da je omogućio uživanje opijata.


3.

Sam Udovičić jeste konzument opijata i sitni diler, što je iskorišteno da bude osumnjičen i uhapšen, ali u ovom slučaju Ručnov, pripadnik MUP RS, je taj koji je heroin donio.


Ručnov je donio opijate, a poznato je u Dubici da je navedeni pripadnik MUP RS diler heroina, kokaina i uživalac kokaina.


4.

Nakon smrti nesretne M.D. lično je Ručnov gotovo deset časova uklanjao dokaze.


Njena smrt toliko dugo nije ni prijavljena, a tek sinoć se u medijima pojavila vijest o predoziranju.


Ručnov

5.

Istovremeno, doktor Vladimir Babić, direktor Dom zdravlja, izišao je na uviđaj i nije konstatovao precizno vrijeme smrti.

Babić

6.

Sretoja Vujanović načelnik PU Prijedor, kojoj pripada i PS Kozarska Dubica, godinama zna za nedjela Ručnova vezana za narkotike.


Vujanović

7.

Ovaj jezivi pokušaj zataškavanja da je pripadnik MUP RS stvarni krivac zbog smti izazvane predoziranjem samo je jedan u bezbrojnom nizu dokaza da je ta takozvana institucija u potpunosti u rukama NarkoKlanova.


8.

Ukoliko MUP RS i nadležno Tužilaštvo uspiju da prikriju i ovaj slučaj, onda je svaki komentar suvišan.