петак, 5. мај 2023.

Rajko Vasić, član GO SNSD, javno poziva na krvoproliće u Srbiji, priziva vojni udar i ismijava žrtve dva masakra; Da li će bezbjednosne agencije u BiH reagovati nakon ovih monstruoznih poruka i poziva na ubijanje


Piše: Slobodan Vasković


Rajko Vasić, član Glavnog odbora SNSD-a, vladajuće stranke u Republici Srpskoj, pozvao je danas na vojni udar u Srbiji.


“Ako sada ne uzvedu vojni udar, Srbija više nikada neće imati šansu”, samo je jedan od jezivih tvitova Vasića koji, na dan žalosti zbog ubijene djece u Beogradu i ubijenih stanovnika na području Mladenovca, poziva na novo krvoproliće i izazivanje opšteg haosa u Srbiji.



Ne čini o Vasić samo zato što mrzi Srbiju i sve srpsko, već planski, jer je on portparol grupe okupljene oko Slavka Mitrovića, sive eminencije Režima koji je spržio Republiku Srpsku.


Vasić nije vrijeđao teško samo Srbe i Srbiju, već su njegove poruke pune mržnje upućene i prema Bošnjacima koje on naziva muslimanima.


Vasić nije stao samo na pozivima na krvoproliće, već se javno, maliciozno i  bolesno ismijava ubijenoj djeci, a njihovog ubicu on “imenuje” na poziciju predsjednika Srbije, pri tom lažno optužujući medije iz Srbije da to čine.


“Mediji peru Vračarskog monstruma ko da treba da nasledi Vučića”, tvitao je 04.05. Rajko Vasić.  



Biće veoma interesantno vidjeti da li će reagovati nadležni bezbjednosi organi u BiH i sankcionisati Vasića koji otvoreno poziva na krvoproliće, vojni udar, vrijeđa žrtve monstruoznog masakra, i to ne samo jednog, već dva jeziva, neviđena masakra u kojima je ubijeno 16 ooba, od kojih devetoro djece, a ranjeno njih dvadeset.



Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske pozvalo je građane da prijave bilo kakvo saznanje o eventualnim mogućim situacijama koje bi mogle postati bezbjednosne prijetnje, kako bi se na iste pravovremeno reagovalo. Ove informacije mogu se prijaviti pozivom na broj telefona "122" ili u policijskoj stanici, saopšteno je nakon Kolegijuma MUP RS kojim je predsjedavao ministar Siniša Karan.


Pretpostavljam dda im neće biti teško naći Vasića koji poziva na vojni udar i krvoproliće, što svaki vojni udar jeste, u Srbiji. Osim ako Vaswić nije iznad zakona, što me ne bi uopšte iznenadilo!!!