недеља, 21. мај 2023.

Bakir i Sebija Izetbegović politički menadžeri Admira Husarića, kriminalca, zelenaša i fudbalskog menadžera koji uvijek ima “metak u cijevi”

Bakir I., Sebija I., šefica Bakira I., Admir Husarić
sa kažiprstom koji je simbol "uvijek metak u cijevi"


Piše: Slobodan Vasković


Bakir Izetbegović, predsjednik SDA, Sebija Izetbegović, šef predsjednika SDA i Admir Husarić, fudbalski menadžer, teški kriminalac i član SDA, su na naslovnoj fotografiji.


Iz Srebrenika je fotografija, a iz Srebrenika je i Husarić.


Budući da je danas nedjelja, pa da vas ne bih zamarao, ovo je samo najava velikog teksta koji ću objaviti narednih dana, a u kojem je Husarić ne samo fudbalski menadžer, već i glavni “igrač” na “terenu”.


Husarić je šef organizovane zločinačke grupe koja djeluje već godinama u Tuzlanskom kantonu, odakle je proširila posao na cijelu BiiH.


Podrazumijeva se da je sa Husarićem u “ekipi” i Ferhat Pero  Peštalić, o kojem sam već pisao, kao i dugi niz drugih Peštalića, ali i nekoliko visokih funkcionera SIPA i MUP-a Tuzlanskog kantona.

Pero Peštalić, Bakir I. i Nurdin Peštalić

Sve starteri koji štite Husarića, Peštaliće i druge koje ću navesti i njihove milionske nezakonite transakcije. 


Za kraj najave, bitno je znati da Husarić koji je, uzgred, i zelenaš, uvijek “ima metak u cijevi”.


Bar je tako tvrdio kada je prijetio jednom od navijača FK “Sloboda” kojem se nije dopao njegov menadžerski pristup.


Sve detaljno, o “uvijek metak u cijevi”,  možete pročitati na portalu “Tuzlanski.ba” u tekstu Fudbalski menadžer Admir Husarić s metkom u cijevi prijeti navijaču Slobode”! (nastaviće se)