уторак, 18. јул 2023.

Režimu - Trebalo bi da se pobrinete za svoju prljavu savjest; Ugleda poodavno nemate

Ilustracija: savjest Režima u RS


Piše: Slobodan Vasković


Zaista mi je nejasno zašto bi pripadnicima Autokratskog Režima Milorada Dodika smetalo da se objave neki video klipovi, fotografije, dokumenti, informacije…, koji svjedoče o njihovom izuzetno kompleksnom, kriminalnom, antisrpskom, anticivilizacijskom, antiljudskom djelovanju.


Na primjer, šta Dodiku ima da smeta kada se objavi video klip na kojem on, zajedno sa Igorom Radojičićem, ruča sa presuđenim narkodilerom Darkom Vukovićem i presuđenim kriminalcem Draganom Kremenovićem Pugerom.


                                         Presuđeni Narkodiler Vuković (prugasta majica) na ručku sa

Radojičićem, Dodikom i presuđenim kriminalcem Pugerom

Pa to samo pokazuje “kompleksnost” njegovog rada i zaista razgranate veze u Podzemlju. Na taj način lako zaključimo kako opstaje, a njemu ne fali “dlaka s glave”. Nije valjda da za malo vidljiviji gubitak kose Dodik krivi video klip.


Bilo bi to, zaista, neprincipijelno od osobe koja je spremna na sve; I vrlo principijelno je stalno neprincipijelna.


Ili što bi mu smetala fotografija sa dvostrukim Ubicom u pokušaju, narkodilerom i peračem narkonovca Aleksandrom Mičićem, zvanim Aco Makedonac?! Ne razumijem, pa to je zvanična fotografija sa nekog gradilišta na kojem se peru pare. 


Kao da je lako prati pare, nakon što je pala Skay aplikacija?! Heeej, znate li vi koji je to posao?!


Dodik zaista tako rijetko izgovara istinu, da se i on teško sjeća da li je rekao javno jednom ili možda čak dvaput nešto istinito.


Zato odlično dođu video klipovi na kojima je iskren do ringe ringe raja; Kao onaj o Đokovićima. Uf! 

Pa taj klip pokazuje da on zna biti i iskren, a ne da je samo Patološki Lažov, što bi trebalo biti vrlo poticajno po njega.


Hajde da ne bude samo oko Dodika: Što bi, na primjer, Drašku Malom Zlom Patuljku, smetalo da se objavi video klip na kojem ga jaše saradnica. 


Tu je on predstavljen kao vrlo strpljiva osoba, spremna i da je jašu do besvijesti. Posebno tajkuni. Kojima on strpljivo, zajahan, ispunjava sve želje. A nije mu lako. Posebno zbog onih, znate kojih, klipova. Ili još uvijek neobjavljenih “masaža”.


Ok, njima ga drže u šahu, pa je on tako na ovom objavljenom videu ujedno i Skakač.


Hajmo dalje: Šta ima da smeta Darku Babalju video na kojem se vidi da nosi haltere. Pa on je tada bio ispred svog vremena. 


Mislim, jeste šteta što nije ostao u halterima, već postao kriminalac, ali život je nekad neumoljiv. Poput haltera i crnih najlonki.


Pa Vlado Crta Đajić. Nadimak Crta ga je proslavio, a on se kune da nije nikada vidio kokain. Valjda hoće narod da ubijedi da šmrče zatvorenih očiju. 


Evo još jedne fotografije koja će proslaviti Crtu.


Šta tek reći za ovaj video - još da mu je inteligencija, makar i umjetna, čudo bi bio.


Kakvi skladni pokreti… U takvom neskladu u kojem djeluje.


Sad hoće da zabrane i objavljivanje dokumenata. Objavio sam na hiljade dokumenata, vrlo korisnih.


Na primjer, objavio sam i dokumente o stanu Nenada SOSonje Stevandića u Beogradu, u Ruzveltovoj 34, koji je koštao cca 203.000 evra.



I šta je tu loše; Smjestio se fino našim parama. Šta tu vrijeđa njegov ugled - Pa ko ne bi volio da ima stan u Beogradu i to u Ruzveltovoj 34!


To samo pokazuje da je Stevandić vrlo “sposoban” nečasno steći i, kako smatra, uteći. Ali nije utekao ni Branislav Zeljković, pa neće ni on. Iako vježba - organizuje bodljavine na iskopinama Narodne skupštine RS. 


Pa, naprimjer, kome bi moglo da smeta video koji pokazuje kako Nešić ima izvrstan šut hrpe novčanica zarađene narkoposlovima. I narkodiler je, nakon objave tog videa, postao ministar bezbjednosti BiH. Pa kako je to uvrijeđen?! Samo mu je objavljivanje videa poboljšalo kriminalnu karijeru i napredovanje u "politici" Režima.


Mogao bih nabrajati do večeri, ali neću dalje. Dovoljno je. 


Nastaviću, svakako, kao i dosad. Sve dok "k'o furija dojuri murija"!