среда, 19. јул 2023.

Pokušaj likvidacije: Narkodiler Adi Nukić ranjen u Istočnom Novom Sarajevu; Napadač, nakon što je ispalio najmanje sedam metaka, pobjegao na motoru


piše: Slobodan Vasković


U Istočnom Novom Sarajevu ranjen je Adi Nukić, narkodiler koji je hapšen zbog posjedovanja Skaj aplikacije i dilanja narkotika, a sada se nalazi na slobodi.


Nukić je prema prvim informacijama ranjen u donje ekstremite ispred kafea “Mocca”, koja je u vlasništvu narkodilera Aleksandra Nikolića, koji je još uvijek u pritvoru.


Nekoliko hitaca je ispaljeno i prem augostiteljskom objektu, ali, na sreću, niko osim Nukića nije povrijeđen.


Nukić se trenutno nalazi u bolnici "Srbija" u Kasindolu. Prema posljednjim informacijama prebačn je oko 18 časova u jednu od bolnica u Sarajevu.


U njega je 6-7 hitaca ispalio nepoznati napadač koji se dovezao na motoru. Pogođen je iz pišttolja najmanje tri puta. Do pokušaja likvidacije došlo je nešto prije 17 časova, 19.07.o.g.


Napadač je pobjegao.



Nukić pripada grupi narkodilera u kojoj su i Denis Stojnić i Elvis Keljmendi. 


Šef ove grupe je Osman Mehmedagić Osmica.


Nukić je sarađivao i sa narkodilerim Nenadon i Predragom Nešićem, ali je sa Predragom došao u sukob zbog ličnig razloga i svađe oko “porodičnih problema”. Pisao sam o tome ranije, a Predrag Nešić pokušao je u nekoliko navrata da ga napadne. Prestao je sa pokušajima kada je Nukić zaprijetio objavljivanjem određenih video snimaka.