субота, 1. април 2023.

Rapidno raste Strah Sekte i takozvane Opozicije od Narodnog Fronta Jelene Trivić


Piše: Slobodan Vasković


1.

Takozvana opozicija u Republici Srpskoj bila je i, nažalost, ostala zadnja linija odbrane antinarodnog Režima Milorada Dodika.


2.

Pokazalo se to u veoma dramatičnom obliku, ali i obimu, nakon najave Jelene Trivić da će osnovati Narodni Front, pokret koji bi trebalo konačno da bude stvarna alternativa brutalnoj, autokratskoj, kleptokratskoj vlasti Milorada Dodika.


3.

Djeluje kao paradoks - Narodni Front još nije osnovan, ali je već u narodu, govori se o njemu u svim dijelovima RS.


Zato su na Trivićevu su podjednako oštro krenuli i vodeći funkcioneri vladajuće sekte, kao i šefovi takozvane opozicije, lako prepoznatljivi po ogromnim bolesnim sujetama i nikakvim dometima.


4.

Uopšte nije iznenađujuća ova neozvaničena Koalicija protiv Jelene Trivić i njene namjere da osnuje Narodni Front; Dapače. Ona je, nažalost, očekivana i pokazuje sav sterilitet takozvane opozicije (čast izuzecima), ali i veliki nemir vladajuće Sekte koja je svjesna da stranka bez mrlja može, u poštenim uslovima, da ih pomete sa čela privatizovane Republike Srpske, svih njenih urušenih institucija, javnih preduzeća, gradova, opština…


5.

Trivićeva koja ima ubjedljivo najveći rejting u narodu zasad mirno radi na podizanju infrastrukture, svjesna da će se Narodni Front omasoviti onog trenutka kada izađe u javnost sa Timom koji će garantovati zaštitu građana od raspojasanih, osionih, drskih, nasilnih, primitivnih vlastodržaca, koji već danima uporno emituju brojne laži, podmetanja, manipulacije, prljavštinu i pokvarenost protiv političarke koja je u snažnom usponu. I naletu koji će teško, vrlo teško, zaustaviti i Režim i takozvana opozicija zajedno. 


6.

Isto to čine i čelnici takozvanih opozicionih stranaka, pritiskajući snažno svakog svog člana za kojeg posumnjaju da će možda prići Narodnom Frontu.


Čine to podjednako brutalno, kao i Režim, i na taj način manifestuju snažnu volju da opstanu u agregatnom stanju Nule, jer ova i ovakva takozvana opozicija nikada neće skinuti Autokratu Dodika sa vlasti.


7.  

Sada se pokazuje da nikada nisu ozbiljnije ni pomišljali na to, već su se isključivo bavili smještanjem sopstvenih “bezličnosti” u neki od parlamenata, komisija, držeći stranke kao sopstvene granape.


8.

A Dodik je već prezreo i u Slobodnom Padu je koji je nezaustavljiv. Taj proces će tek da se ubrza narednih nedjelja.


9.

Dodatno će dobiti na akceleraciji kada zaživi Narodni Front i otpočne bitku sa Zlom svim dozvoljenim demokratskim sredstvima.


10.

Sama najava Trivićeve da će krenuti samostalno sa Pokretom učinila je već mnogo - na čistac je potpuno istjerala kvaziopozicionare koji su krenuli u borbu za sopstveni opstanak, a daleko se odmakli od bilo kakvih jačih sukobljavanja sa Režimom koji nastavlja da pljačka preostale resurse RS, gurajući entitet u potpunu izolaciju, narod preko ruba egzistencije u provaliju.


11.

Onog trenutka kada Narodni Front bude pokrenut, a već je u narodu, SDS i PDP će biti u potpunosti marginalizovani, a režimska Sekta će se po prvi put suočiti sa protivnikom koji nema nikakve trule kompromise sa njim, nikakve podzemne poslove, već jasnu distancu i podjednako jasan cilj - da skine preteški, toksični jaram sa narodnog vrata.


12.    

Republika Srpska ne može još dugo izdržavati na grbači Dodika i njegove zločinačke mreže; Svemu jednom dođe kraj; Isto se odnosi i na sistemski urušene, politički impotentne, jalove, bezidejne stranke takozvane opozicije koje su, zajedno sa Režimom, preteško breme za narod.


13.

Osnivanje Narodnog Fronta nametnulo se samo po sebi nakon još jedne beskrupulozne izborne pljačke Dodika&Sekte, kojoj se navodni opozicionari nisu gotovo uopšte suprotstavili.


14.

Bili su prespremni u takozvanoj opoziciji žrtvovati Trivićevu nakon pljačke izbora, ali im ona to nije dozvolila. Kao što su bili prespremni žrtvovati i Ljubišu Petrovića i kao što su žrtvovali brojne druge u proteklom periodu.


15.

Vrijeme pozera, salonskih kvazipolitičara, navodnih opozicionih liderčića, ali i prenasilnog Režima ističe nepovratno.


Potrebno je, vjerujte, još samo malo strpljenja, a onda će sve te kule od pijeska narod, poput vode, da odnese.