четвртак, 13. април 2023.

NarkoNešić gradi u Bijeljini; Početne radove plaća Popić koji mu je pokušao ukrasti 200.000 KM, crnih para; Popić, krajem prošle godine, htio likvidirati Brdara, optužujući ga da je Nešiću ukrao 100.000 KM

piše: Slobodan Vasković

Nenad Nešić, narkodiler, veliki perač narkonovca i ministar bezbjednosti BiH, gradi novu zgradu u Bijeljini.

Plac u ulici Sime Milutinovića Sarajlije, u neposrednoj blizini kanala dašnica, već je pripemljen za gradnju.


Nešić ne gradi pod svojim imenom, već skriven iza Save Popića, Regionalnog šefa nepostojećeg DNS-a.Interesantna je priča oko nesuđenog ubice Popića. 


Popić je Nešiću “zatajio” cca 200.000 KM tokom kampanje, ali ga je Nešić “raksrinkao”, pa sada Popić mora taj novac koji potiče od narkotika, (a od čega bi drugo), da uloži u izgradnju zgrade.


Završne radove uradiće Nešić.


Popić je vrlo interesantan, jer je prijetio narodmnom poslaniku Draganu Gruboru da će ga likvidirati zbog duga od 100.000 KM, o čemu sam detaljno pisao. 


Popić je uhvaćen u pohodu na Grubora, koji je iz DNS-a prešao u stranku Darka Banjca, ali je sve zataškano.


Da li je Nešić htio dva puta da “likvidira” Popića ostalo je nepoznato, ali ga je prisilio da mu crne pare vrati kroz stanogradnju.

Nešićev sluga Savo Popić prijetio da će likvidirati Dragana Brdara, poslanika u NSRS i krenuo u zločinačku akciju; Zaustavila ga policija, našla kod njega vagicu za precizno mjerenje narkotika; Razlog za prijetnju likvidacijom - 100.000 KM od narkotika koje je Brdar dobio za kampanju od Nešića (22.02.2023.)

Piše: Slobodan Vasković


1.

Savo Popić, predsjednik Regionalnog odbora i član Predsjedništva narkostranke DNS, otvoreno je prijetio likvidacijom Draganu Brdaru, narodnom poslaniku DNS-a u parlamentu RS, nakon što je napustio tu stranku i prešao pod šinjel Crvene Sekte.


2.

Popić je, prema mojim informacijama, krajem prošle godine, nakon što je Brdar prešao u stranku Darka Banjca, nazvao bivšeg partijskog druga i saopštio mu da će ga likvidirati.


Uz to mu je saopštio da će doći u Dubicu, gdje Brdar živi, da ga ubije.


3.

Brdar je prijetnju odmah prijavio PS Kozarska Dubica.


4.

I zaista, nekoliko časova nakon prijetnje Brdaru da će ga ubiti, policija je zaustavila automobil u kojem se nalazio Popić, u Drakseniću kod Dubice; Popić im je rekao da je krenuo da likvidira Brdara.


Isto je ponovio i tokom saslušanja u Policijskoj stanici.


Nema dileme da je Popić bio maksimalno STIMULISAN!!!


5.

Obrazložio je svoju namjeru činjenicom da je Popiću dao “sto hiljada KM za kampanju, a da je on pare uzeo i prešao u NPS


Brdar

6.

Popić je tražio da mu Brdar vrati novac. Pare, naravno, nisu njegove, već Nenada Nešića, narkodilera, velikog perača narkonovca i predsjednika NarkoDNS-a.


7.

Policajci su mu pretresli automobil, ali nigdje nije zavedeno da mu je nađeno oružje, što ne znači da ga nije imao. Da nije stvar spekulacije, svjedoče i naredni detalji.


8.

Kod Popića je u automobilu pronađena vagica za precizno mjerenje narkotika koja je oduzeta.


Vagica za precizno mjerenje narkotika pronađena kod Popića u automobilu svjedoči čime se bavi i on, kao i njegov šef Nešić.


Lako je zaključiti iz kojih “fondova” je Brdar dobio 100.000 KM za kampanju - Narko!!!


10.

Međutim, “sa Vrha” je stigao ferman da se sve zataška, a Popić, koji je krenuo da likvidira Brdara, pusti na slobodu.


Tako je i učinjeno. Popić je pušten, a Brdar je dobio višemjesečnu policijsku zaštitu.


11.

Niko za ovaj slučaj nije odgovarao, a ono što je najtragičnije je činjenica da je Nenad Nešić, predsjednik narko DNS-a, nakon svega imenovan voljom Milorada Dodika na poziciju ministra bezbjednosti BiH.

12.

Nevjerovatna je ta činjenica, ali pokazuje do koje mjere se BiH uništava kao država.

Nevjerovatana je, ne samo zbog toga što je Nešić narkodiler i perač narkonovca, već i zato što je aktelni ministar bezbjednosti BiH Nenad Nešić prijetio fizički narodnom poslaniku Draganu Brdaru.


13.

NarkoNešić je vulgarne prijetnje Brdaru uputio pred zasjedanje Narodne skupštine RS, a pridružio mu se i njegov brat Predrag Nešić, takođe, narkodiler, o čemu sam već pisao.


Brdar je prešao u stranku Darka Banjaca, što je bio razlog za pokušaj obračuna.


14.

Sve je zataškano, iako se sve zna o ovim slučajevima pokušaja ugrožavanja Brdarevog života. Očito, bila je to odlična preporuka da NarkoNešić bude imenovan na poziciju ministra bezbjednosti BiH.