четвртак, 13. април 2023.

Momčilo Mandić, suvlasnik SDS-a, u Beogradu je predstavnik firme iz Bijeljine koja ne radi već pet godina; Borenovićevo naricanje nakon otvorenih prijetnji koje su upućivali njegovi najbliži saradnici

Momčilo Mandić, suvlasnik SDS-a


Piše: Slobodan Vasković


Neću se baviti naricanjem Branislava Borenovića, beskičmenjaka na čelu PDP-a, nakon što je Radislav Dončić i ogromna većima članova Gradskog odbora PDP-a Gradiška napustila tu stranku i prešli u Narodni Front Jelene Trivić, koji svakodnevno, kako sam to i najavio, dobija na masovnosti.


Neću se baviti, jer je to besmisleno, budući da Borenović ima pamćenje akvarijumske ribice - cijele tri sekunde.


šuplja narikača Borenović


Da je duže, “sjetio” bi se da su 11.03.o.g. on i drugi članovi rukovotstva te krš stranke prijetili Dončiću, što i nije baš u skladu sa demokratijom koju navodno zastupaju.

U ovom trenutku mi je mnogo interesantniji Momočilo Momo Mandić, suvlasnik SDS-a, zajedno sa teškim kriminalcem i hohštaplerom Darkom Babaljem.


Babalja i njegovo milionsko bogatstvo, do kojeg je došao pljačkom, obradiću narednih dana, a sada samo nekoliko rečenica, vjerujem zanimljivih, o Mandiću.


Mandić

Mandić je u Beogradu predstavnik firme iz Bijeljine.



Firma iz Bijeljine zove se DOO SS Petrol, a ono što je zaista interesantno jeste da nema aktivnih računa. I to nije od juče, već od 2018. godine. Ima zato šest blokiranih računa, tri ugašena i nula aktivnih.



Mandiću to ni najmanje ne smeta da “predstavlja” SS petrol u Beogradu, iako bijeljinska firma uopšte ne radi.


Pa šta radi Mandić i koga predstavlja? E to je već pitanje, ali o tome uskoro opširnije. Kao i o milionskim dugovima, koje je ostavio iza sebe u BiH.


Pomozimo Babalju - ima samo milione

Mandić i Babalj, SDS, čiji su vlasnici, doživljavaju kao SS Petrol - zagasiće račune, ali prije toga rasprodati stranku i dovesti je u stanje potpune disfunkcionalnosti.


Imaju do te situacije još nekoliko koraka o kojima ću pisati opširnije narednih dana. (nastaviće se)