понедељак, 24. април 2023.

Kraj SDS-a: Hoće li Vukota, Petrović i mladi Bodiroga struliti u satrulom SDS-u, vlasništvu fariseja Mandića&Babalja i sluge im Miličevića ili će se otrgnuti iz tog gnjilog, toksičnog okvira


Piše: Slobodan Vasković


1.

Nikog nije iznenadilo sluganstvo Milana Miličevića, v.d. predsjednika SDS-a, iskazano prema Autokrati i Uzurpatoru Miloradu Dodiku, lažnom predsjedniku RS, koji mu je, prije par dana, došao na noge kako bi podržao njegove sulude ideje koje bi, kada bi se pokušale realizovati, značile kraj Republike Srpske.


2.

Miličević, koji se pokušao sakriti iza laži o “nacionalnim vrijednostima” je tragikomični pajac koji notornu neistinu pokušava prodati kao “borbu za naciju”, iako je istu tu naciju njegov gazda Dodik doveo u potpuno siromaštvo, nezapamćenu bijedu i rub biološkog opstanka.


3.

Niko tako uspješno ne napada Republiku Srpsku i srpski narod u njoj kao Dodik i niko ga tako sistematično, efikasno i sa rijetko viđenom strašću ne uništava kao Dodik.


4.

Isti taj Dodik napada i BiH, samo da bi urušio RS, ali napada i Srbiju, lažno se predstavljajući čak kao portparol njene vojske, ne bi li uspio zvanični Beograd uvući u svoje opake antisrpske igre, čiji je cilj poništenje Srba kao naroda i njegovo smještanje na deponiju istorije. 


5.

Srbija je odbila Dodikove napade, Zvanični Beograd svjestan je njegove izdajničke uloge, kao što je svjestan da će se njegovi napadi i podmukli, prljavi pokušaji uvlačenja Srbije u odbranu ličnih interesa nemilosrdnog, brutalnog makijaveliste Dodika nastaviti.


6.

Svako razuman lako uviđa da su sluge tih interesa pomenuti Miličević koji to čini po naredbi navodnih ideologa SDS-a Mome i Vlade Mandića i Darka Babalja, čiji je cilj da se i oni, kao i Dodik, naplate na projektu nestanka Srba iz BiH.


7.

Međutim, Dodik je udario u zid; Procesi su se promijenili; Srbi, zahvaljujući Beogradu, nisu više džak za udaranje, daleko su od toga; Srbija je nosilac brojnih pozitivnih promjena u Regionu, od kojih svaka, svaki korak naprijed, udaljava Dodika iz pozicije vlasti u Republici Srpskoj.


Stereotipi o Srbiji kao "pritajenom predatoru", koji se još uvijek pokušavaju održati živim, tek su potrošeni, izanđali stereotipi i ništa više od toga. 


8.

Dodik jeste odvratni makijavelista kojem nije strano zloupotrijebiti ni žrtve Jasenovačkog genocida nad Srbima, ali je dovoljno inteligentan da uviđa kako se brzo, za njega prebrzo, bliži kraj njegove političke karijere, obilježene izdajama sopstvenog naroda, njegovim satiranjem, bjesomučnim pljačkanjem, služenjem interesima Hrvatske, svih srpskih neprijatelja…


Da bi se pokušao spasiti ponovo pokušava žrtvovati Srbe kao narod ne bi li na toj izdajničkoj platformi spasio sebe i povratio moć koju je imao.


9.

Miličević se sa tim i takvim Dodikom “bori” za Srbe?! Jezivo; Miličević, ali i dobar dio onog što je preostalo od PDP-a, navodno opozicionih stranaka, samo je u funkciji spasavanja Dodika, njegova zadnja linije odbrane i, samim tim, dodatnog poticaja Najgoreg od svih da pokuša realizovati svoje, po Srbe, razarajuće toksične, uništavajuće planove.


10.

Miličević, Babalj, Mandići… i ostali stanivukovići, kao i njihove farisejske uloge lako su čitljivi, odavno prepoznatl kao sluge antisrpske monstruozne režimske kamarile okupljene oko Dodika, ali je nejasno zašto o svemu tome ćute Vukota Govedarica, Ljubiša Petrović i još nekoliko  funkcionera SDS-a koji nikada nisu bili u Dodikovoj funkciji?!


11.

Da li je moguće da Vukota nema hrabrosti da pogleda istini u oči, iako je svjestan svega što se dešava, iako mora biti svjestan da je SDS stranka koja je oteta od navedenih fariseja, a Miličević tek puki izvršilac njihovih antinarodnih radova, zajedno sa Dodikovim Istrebljivačima sopstvenog naroda?!


12.

Nemam potrebe nikog da zovem niti provjeravam - Ni Vukota ni Petrović nisu, ubijeđen sam, podržali bacanje Miličevića Dodiku pod noge, nakon čega su Mandići&Babalj izdali “fiskalni” račun teško uzdrmanom Režimu za uslugu “dodatni radovi na satiranju sopstvenog naroda”, ali je nejasno zašto ćute?

13.

Zašto su još uvijek u tom i za njih neprijateljskom okviru, jer to jeste SDS kojeg vode Mandići&Babalj?!


14.

Mogu da razumijem Vukotu da ga, nakon dvije i po decenije provedene u toj stranci, sve navedeno izjeda; Posebno nemoć da u tim redovima bilo šta promijeni, jer je nemoguće trulež promijeniti, ali ne razumijem da ne reaguje?!


15.

Povlačenje pred Dodikom nije opcija: Ne bi trebala biti ni za njega ni za Petrovića, kao ni za Ognjena Bodirogu iz Foče, koji je mlad političar, možda još uvijek ne uspijeva da obuhvati sve procese, ali, izvjesno, instinktivno osjeća da je SDS-ov brod potonuo.


16.

Ne mogu da se ne upitam da li će Vukota Govedarica, častan političar, ostati zaleđen na raskršću sa kojeg vode dva puta - jedan u pravcu Gacka, skrivanja iza tog gradića, tako što će kao sopstveni politički cilj postaviti pobjedu na lokalnim izborima i pretpostaviti taj minorni poslić ključnom, najvećem nacionalnom cilju - političkom uklanjanju Milorada Dodika i njegovog Istrebljivačkog Režima?!


17.

Ukoliko se odluči za taj korak, Govedarica će se samouništiti, jer neće nikad sebi oprostiti to što će ostati označen kao osoba koja nije razumjela istorijski trenutak, umjesto kao neko ko je razumio procese, njihov ogromni potencijal za Srbe kao narod, za BiH, za RS, za Srbiju i napustio truli okvir prodanog SDS-a, nastupajući slobodoumno i hrabro u nemilosrdnom sudaru koji slijedi sa Dodikovim nacionalnim veleizdajnicima, kojima pripadaju i miličevići i mandići i stanivukovići


18.

Vukota Govedarica, Ljubiša Petrović, mladi Bodiroga, a i brat mu, trebaju da budu u samom vrhu Pokreta koji će da predvode i konačno izbore politički kraj najvećeg srpskog zla 21. vijeka - Milorada Dodika!!!