четвртак, 20. април 2023.

Dvije ATP Fotografije

Prvi red: Dodik i KUM Vukelić (drugi s desna)


Piše: Slobodan Vasković


Dvije ATP fotografije vrlo su zanimljive zbog toga ko sve iz VIP lože prati teniske mečeve na turniru u Banjaluci.


Na prvoj fotografiji je Milorad Dodik, šef Crvene Sekte, u društvu svog Kuma Veljka Vukelića, pripadnika međunarodnih zločinačkih organizacija koji finansira ultradesničare u Srbiji i direktno radi protiv te drževe i njenog rukovodstva.


Vukelić koji je, kako sam često navodio, stvarni premijer RS, dok je Radovan Višković tek sjena premijera (ne premijer iz sjene), otvoreno napada državne organe Srbije, pritom ne birajući uvrede na račun države.


Javni napadi su se pojačali nakon što je, zbog brojnih nezakonitosti, zatvoren njegov restoran “Maria Partel” u Inđiji, koji je bio neformalno sjedište Vlade Republike Srpske.


Sve sam to ranije već precizno opisao, kao i ko su sve Vukelićevi saradnici.


Međutim, bitno je pogledati i “širi kadar” masovne fotografije na kojoj Dodik i kriminalac Vukelić sjede u VIP loži u prvom redu.


Karan, drugi red, skroz lijevo; Prvi red: Dodik i Vukelić (drugi s desna)


“Širi kadar” otkriva da uvijek dobro začešljani ministar unutrašnjih poslova RS Siniša Karan sjedi u drugom redu i, kako se čini, grize nokte.


Iskreno, ne zam ni šta bi drugo Karan mogao da radi na poziciji ministra, a drugi red i jeste mjesto za njega kada već dozvoljava da u redu ispred sjede prevejani kriminalci.