уторак, 18. април 2023.

Prosječan Sektaški funkcioner iz Istočnog Sarajeva ima veliku kuću, tri stana, četiri-pet apartmana, dva vrijedna automobila, placeve…

Dejan šešelj


Piše: Slobodan Vasković


Dejan Šešelj nije poznat široj javnosti. Riječ je o dugogodišnjem funkcioneru SNSD-a srednjeg nivoa, koji je obavljao brojne direktorske funkcije na nivou grada Istočno Sarajevo.


Kuća u Tilavi
Za to vrijeme, mlađani Šešelj uspio je steći veliku kuću u Tilavi.

Stan u ulici Nikole Tesle

Posjeduje i tri stana, od kojih dva u ulici Nikole Tesle.


Stan No 2 u ulici Nikola Tesla

Treći je u Hilandarskoj.


Hilandarska ulica

Sve je to još uvijek ništa, jer je kupio i apartman na Zlatiboru.


Zlatibor 
Ima nekoliko apartmana ima u vili "Kolmar" na Jahorini. Uz to ima i plac pride, gdje će zidati apartmane.

Od vozila ima Audi Q5, kada ide na malo duži put.


Automobil Golf 7 vozi oko kuće.


Poznat je kao nasilnik u porodici, ali ga niko ne progoni zbog toga.


Uz to, ima i poznate prijatelje kao što je Admir Arnautović Šmrk, poznati sarajevski narkodiler i to velikog kalibra.

Šmrk

Šešelj, zajedno sa Goranom Lalovićem, posjeduje laboratoriju za “Kvantnu medicinu”. Uzgred, Lalović je nedavno uhapšen u akciji “Klaster”, zbog prodaje lažnih diploma.


Šešelju je dosadilo da bude u SNSD-u, jer je, nakon brojnih direktorskih fotelja, smješten na poziciju referenta u Zavodu za zapošljavanje, pa je prešao kod narkodilera i perača narkonovca Nenada Nešića, koji mu je dao 250.000 KM da kupuje glasove za njega.


NarkoNešić

Međutim, Šešelj je izvarao Nešića i njegov novac stečen prodajom narkotika strpao u sopstveni džep, pa su ga braća Nešić morali pretući. To je tako normalno u kleptokratskom Režimu nasilnika.


I prije toga je gepekovan nekoliko puta, a “radnici na utovaru i istovaru” bili su funkcioneri SNSD-a; Tako to funkcioniše u “organima Sekte”.


Darko Babalj

Nakon svih pljački i lutanja, Šešelj se “skrasio” kao akvizicija Darka Babalja i Marinka Božovića i radi za njih “intenzivno” na terenu. Kada nije teško našmrkan i kada ne druka Branimiru Šehovcu. (nastaviće se)