среда, 01. август 2018.

Pripadnici MUP RS bili su u cjelodnevnoj komunikaciji sa Đorđem Rađenom, 25.03.2018. godine: Komunikacija se odvijala čak i u vrijeme obdukcije tijela Ubijenog Davida Dragičevića

piše: Slobodan VaskovićPojedini pripadnici MUP RS su 25. marta, na dan kada je počela i izvršena obdukcija tijela Ubijenog Davida Dragičevića, bili sve vrijeme u komunikaciji sa Đorđem Rađenom.Rađen je MUP-u RS, 18.03., prijavio da mu je opljačkana kuća u ulici Velibora Janjetovića Janje, a Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal je 26.03. na kriminalnoj pres konferenciji, lažno optužio Ubijenog Davida da je opljačkao Rađenovu kuću.

Kasnije je utvrđeno da se to nije desilo i da David Dragičević nije u noći 18.03. nogom kročio u kuću Rađenovih.Nakon informacija o cjelodnevnoj komunikaciji pojedinih pripadnika MUP-a RS i Đorđa Rađena nema dileme da su zajednički osmislili projekat kriminalizacije žrtve Teškog Ubistva Davida Dragičevića.

Naglašavam da mogu dokazati da je komunikacije bilo i to cijeli dan, što je zapanjujuće, jer je 25.03. bio nedelja.

Očito je, kao što sam to već objavio, da je dijelu vrha MUP-a RS bilo važnije “dokazati” da je David Dragičević kriminalac, nego utvrditi način na koji je lišen života.

Nakon najnovijih podataka do kojih sa došao, nema nikakve dileme da je dio vrha MUP RS već tog 25.03. znao da je David Dragičević likvidiran, znali su ko je to učinio i po čijem nalogu, kao i ko su saučesnici.Nezapamćeno je na Planeti da pripadnici neke policije rješavaju sitnu krađu još tokom obdukcije tijela osobe za koju se u tom trenutku nije znalo da li je ubijena ili je smrtno stradala na neki drugi način.

Upravo zbog toga su inspektori prisutni na obdukciji slali fotografije viberom Nekome, kako bi se na presu 26.03. moglo lažno ustvrditi da je Ubijeni David provalnik, a kasnije i narkoman, što su notorne neistine. 

“Pošto je na obudkciji bio krim tehničar, koji je takođe slikao za potrebe policije, i čini mi se da su bila dva krim-inspektora, ne jedan nego dva, onda je neko od njih, svojim mobilnim telefonom to slikao, slikao je onaj švajcarski nožić, onu čakiju, koji na sebi ima neku uzicu, neku peteljku, to kad vam pokažemo na video projektoru, vidjećete o čemu pričamo. I neko od inspektora je to slikao, i onda je vajberom poslao tu fotografiju, nekome, kome pojma nemam, taj neko je odgovorio, jeste to je taj nož, iz te kuće iz tog događaja itd, i ja ono što kažu, pošto kupio po to prodao, ljudi su slikali, poslali sliku, tu sliku je neko primio k znanju i vratio odgovor. To su moja saznanja”, svjedočio je Željko Karan, patolog, pred Anketnim odborom Narodne skupštine RS, 18.05.2018. godine.
Njegovo svjedočenje je samo jedan u nizu dokaza zločinačke sprege pojedinaca iz MUP RS i Đorđa Rađena, što opet dalje svjedoči da je Ubistvo Davida Dragičevića duže vrijeme planirano i da iza njegove likvidacije stoji organizovana zločinačka grupa - Narko kartel koji hara Banjalukom i čiji pripadnici su i pojedinci iz MUP-a RS.


David Dragičević nestao je u noći 18.03. ove godine.Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.
Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, direktor Policije Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… (nastaviće se)