понедељак, 20. август 2018.

Davor pred Tužilaštvom: Nema vode u Davidovim plućima - utopio se zrakom?! Djecu nam nećete ubijati!

Piše: S.V. 


Davor Dragičević optužio je Okružno tužilaštvo da kriju Nalogodavce Ubistva i Ubice njegovog sina Davida Dragičevića.

Pozvao je Želimira Lepira, Glavnog okružnog tužioca i postupajućeg tužioca Dalibora Vreću da siđu među građane koji su pred Tužilaštvom.

“Nema ni Mahmuta Švrae, Republičkog tužioca. Rade za zločince i ubice, od 18. marta sve dokaze uništavaju i zataškavaju Ubistvo. Gdje su davidove gaće? Izbora neće biti”, rekao je Davor.

Dao je besu.

“Istina je surova, pravda će biti još surovija. Pravda ce stići kad Davor spusti ruku”, rekao je on i dodao da će to učiniti 05.10.

On je istakao da odgovornost za sve događaje snosi vlast. 


“Koga štitite, ko vam je važniji od vas da ga štitite, jeste li roditelji, mislite li na djecu, na svoja pokoljenja”, obratio se ponovo Lepiru i Vreći i još jednom ih pozvao da siđu među narod i “ponesu Davidove gaće” (taj dokaz je ukraden, op.aut.).

“Promijenićemo sve do oktobra. Živite na našim jaslama. Nisu nam smetali vaše vile, jahte, pare, ali djecu nam ne možete ubijati. Naći cu vas i na Marsu, a  ako me ubijete, ima ko nasraviti”, rekao je Davor.


Poručio je Draganu Lukaču i Darku Iliću da imaju “malo vremena do 05. oktobra”.


“Nema vode u plućima. Utopio se zrakom. Lepiru i Vrećo siđite među narod, nije vam ovo prvi slučaj, zato ne silazite”, rekao je Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića.