четвртак, 2. август 2018.

“Otpad Ćeranić” - pripadnik NarkoKartela, saradnik Velikih NarkoDilera, Ubica i Kriminalaca u akciji zataškavanja Likvidacije Davida Dragičevića



piše: Slobodan Vasković

-Predrag Ćeranić, savjetnik ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača, glavni je koordinator kriminalaca iz institucija čiji je cilj da se zataška zločin Teškog Ubistva Davida Dragičevića. On koordiniše sve aktivnosti koje bi trebalo da onemoguće rasvjetljavanje zločina.

-Istovremeno, Ćeranić je glavni inspirator i nalogodavac najgnusnijih i najprljavijih uvreda na račun Davora Dragičevića, ubijenog Davida Dragičevića, ostalih članova njihove porodice, kao i i ataka na grupu “Pravda za Davida” i svakog onog ko insistira da se otkriju Naručioci Ubistva, Ubice Davida Dragičevića i njihovi Saradnici.

-Ćeranić je, naravno, i kreator svih idiotluka, stupidarija i frontalnih delibilizama o “Obojenim revolucijama” i, posebno, dovođenjem Mirnih okupljanja građana u vezu sa njima.

-Ćeranić je pripadnik NarkoKartela koji je likvidirao Davida Dragičevića!

1.
Sve navedeno Ćeranića čini direktnim Saučesnikom u prikrivanju Zločina Teškog Ubistva Davida Dragičevića! 

2.
Njegova uloga u zločinu zataškavanja Ubistva Davida Dragičevića jedna je od najvećih, ali i najneuspješnijih: Zahvaljujući njegovoj nesposobnosti, neznanju, površnosti… u javnost su dospjeli brojni dokazi o tome da je David Dragičević likvidiran, da je u njegovu likvidaciju umiješan dio pripadnika policije, da Naručioce Ubistva, Ubice i pomagače štiti dio vrha MUP RS, kao i da su svi oni dio NarkoKartela koji hara Banjalukom i brojnim drugim gradovima širom RS.

3.
To što se Ćeranić kao Glavni koordinator zataškavanja zločina, inspirator i organizator najprljavijih medijskih napada, botovskih udara i brojnih drugih kriminilanih radnji, kojima se ugrožavaju čak i životi njegovih meta, pokazao potpuno nesposobnim - kompletnim idiotom, jadnom budalom i neznalicom, ne znači nikako da je tek riječ o rektalnom alpinisti, čiji je jedini cilj opstati u mikrouniverzumu Lukačeve kanalizacione mreže. Dapače.

4.
Upravo zbog toga što je svjestan da je nesposoban, neefikasan, nedarovit, samim tim teško iskompleksiran i isfrustriran do veoma razvijenih psihičkih problema, Ćeranić je veoma veoma opasan i spreman na sve. 

5.
Nije prvi put u njegovoj karijeri podlaca, gnjide, bijednika, ništarije, nikogovića… da on učestvuje u ubistvu, zaštiti ubica, ali i u trgovini visokoakciznim robama, kao i u trgovini narkoticima.

6.
Upravo u tim poslovima je Ćeranić još od 1992. godine i nikada od tada on nije prestao da se bavi najprljavijim kriminalnim radnjama i teškim zločinima.

7.
Nedavno sam, u jednom od tekstova, postavio pitanje: Da li se iko još sjeća ubistva Đorđa Milosavljevića Kostolomca, pripadnika MUP-a RS, koji je likvidiran 16.03.1998. u banjalučkom naselju Borik? 

Malo ko! 

Ubica nikada nije otkriven, a upućeni tvrde da svoje prste u ovoj likvidaciji ima i Ćeranić. I to prste do lakata, što ću detaljnije pojasniti uskoro!

8.
Takođe, Ćeranić bi, da je pravne države, štošta imao reći i oko Likvidacije snajperom u Mrkonjić Gradu, 1999. godine.

9.
Taj i takav Ćeranić, koji je na usluzi za najprljavije poslove Velikim NarkoDilerima još od 1992. godine danas je najveći branilac vladajućeg Režima.

10.
Ubistvo Kostolomca, likvidacija snajperom u Mrkonjić Gradu, četrdesetak pljački L.D. na “Plavom putu” daleko su ga izgurali, nema šta; Zato Ćeranić čvrsto vjeruje da će profitirati i na surovoj likvidaciji Davida Dragičevića. 
11.
Kao što je profitirao i na likvidacijama u Zvorniku, što ću, takođe, u nastavcima detaljno pojasniti.

12.
Od neljudskog smeća kakav je taj nečovjek, drugo nije ni za očekivati.

13.
Ćeranić u poslove sa narkoticima i švercom visokoakciznom robom ulazi 1992. godine pod čvrstom rukom K.T. i u saradnji sa Z.T., P.M. i G.R., a nakon rata i drugim narkoigračima (U nastavcima priče “Otpad Ćeranić” objaviću sva puna imena, koja su samo danas pod inicijalima).

14.
U tim poslovima je i danas, a preko jedne od svojih firmi, direktno sarađuje sa brojnim firmama porodice Zeljković, čiji je najznačajniji izdanak Vico Zeljković, poznat i kao “Banjalučki Arkan” i sestrić Milorada Dodika!

15.
“Banjalučki Arkan” Vico, suvlasnik je banjalučkog kluba “Drama” u kojem se potpuno legalno prodaje kokain i druge vrste narkotika. I, što nije ništa manje značajno, organizuje visoka prostitucija.      

16.
Za kraj prvog dijela serijala “Otpad Ćeranić” bitno je još naglasiti da mu nijedna bezbjednosna agencija iz Srbije ne dozvoljava pristup, niti ima saradnju sa njim, niti dozvoljava suštinsku saradnju o bezbjednosnim pitanjima sa bilo kim u čijoj blizini je Ćeranić.

17.
David Dragičević nestao je u noći 18.03. ove godine.



Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.






Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, direktor Policije Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Željko Karan, patolog, Predrag Ćeranić, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… (nastaviće se)