четвртак, 30. август 2018.

Orkestar iz Pakla i Kvintet Demona nastavljaju zajedno da nastupaju i zataškavaju Likvidaciju Davida Dragičevića

piše: Slobodan Vasković

David Dragičević

1.
Aljoša Borković i dalje radi crne poslove za pojedince iz Vrha MUP RS. Nije ni prestajao, niti ih je u tome omela likvidacija Davida Dragičevića.

2.
Da li je Aljoša Borković rekao istrazi zašto njegov telefon nije imao nikakvu komunikaciju od 20 časova, 17.03., pa sve do 15 časova i 40 minuta, 18.03? Iz kojih razloga “korisnik nije bio dostupan” i gdje je bio u to vrijeme?! Od Šibova do Nove Varoši?!

Već su smislili neku priču. Poput one laži da je Aljoša ujak, koji sve zna o jeftinom LSD-iju. Kao i ministar Dragan Lukač.

3.
Koliko bi Borković, sa svojim sposobnostima, mogao oprati novca mjesečno, pitao sam jedog IT stručnjaka. 

Od 400-500 hiljada evra mjesečno, ako pere punom parom. I to sam. 

Aljoša Borković
4.
Istražuje li iko Borkovićeve “sposobnosti”? Teško, jer on radi za MUP RS, pojedince iz njegovog vrha.

I jako je dobar sa Predragom Kudrićem, visokim funkcionerom MUP-a RS, sa kojim je imao veoma intenzivnu komunikaciju u vrijeme dok se tragalo za Davidom. I predstavlja se kao savjetnik ministra Dragana Lukača. 

5. 
Borkovićev kum je inspektor Bojan Karanović, koji direktno sarađuje sa Đorđem Rađenom, što je lažno optužio Davida Dragičevića da mu je opljačkao kuću. 

Inspektor Bojan Karanović
6.
Ni Rađen nije bio dostupan od 22 časa i 25 minuta, 17.03., pa sve do 08 časova i 15 minuta, 18.03., kada je iznenada otkrio da je “opljačkan”. Iako je vidljivo, na snimcima nadzornih kamera sa apartmana “Vesto”, da je Rađen, nekoliko minuta nakon “provalnika” ušao u svoju kuću.

Gdje mu je bio otac Milorad u to vrijeme? 

Milorad Rađen
Obojica nisu prošli poligraf, ali koga to uopšte tangira. I oni rade za MUP RS, pojedince iz njegovog vrha.

Skladištari!

7.
I da li je iko saslušao djevojku sa video klipa koja je vidjela ko dolazi u kuću u ulici Velibora Janjetovića Janje u 02 časa 56 minuta i pedesetak sekundi?!8.
Đorđe Rađen imao je tajnu komunikaciju sa inspektorima iz Uprave za organizovani kriminal, na čijem čelu je Darko Ilić, u vrijeme dok je trajala potraga za Davidom Dragičevićem, saopštili su mi izvori iz MUP RS, a ja objavio još 23. jula.

Đorđe Rađen
Oko čega su komunicirali, trebalo je da utvrdi istraga. 

9.
Utvrdio da je ta komunikacija bila 20.03. i to u tri navrata!

10.
Možda sad Ilić naloži inspektoru Dušanu Čupiću da istraži ko je tog 20.03. komunicirao sa Rađenom?! I zašto?

11.
Gdje je Harmonikaš iz Pakla i inspektor-kriminalac Siniša Kojdić, koji je ukrao donji veš Ubijenog Davida Dragičevića, uz cinični komentar: “Njemu više neće trebati”?

Zašto Harmonikaš iz Pakla nije u pritvoru? 

Inspektor Siniša Kojdić
Zato što bi mogao reći po čijem nalogu je ukrao donji veš, a po čijem slao slike viberom sa obdukcije tijela Davida Dragičevića, 25.03., kao i ko mu je dao zadatak 24.03., kada je nađeno tijelo, da uništava tragove?!

12.
Harmonikaš iz Pakla je samo dio Orkestra iz Pakla koji je likvidirao Davida Dragičevića i čini sve da Ubistvo zataška, a Naručioce Ubistva i Ubice zauvijek sakrije.

Dragan Lukač
I kojim, na smjenu, diriguju Lukač, Ilić i Darko Ćulum, direktor Policije. 
Nedeljko Lubura donosi Palice!

13.
Tu je i tužilački Kvintet Demona - Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Mladen Mitrović, Miodrag Bajić, koji efikasno ispunjavaju poslove Dželata porodice Dragičević - Likvidacija Nečinjenjem, Iscrpljivanjem i Mrcvarenjem.

Miodrag Bajić
Orkestar iz Pakla i Kvintet Demona nastupaju i dalje zajedno. 
Kakva poslastica za prvog kulturnjaka Banjaluke Igora Radojičića!

14.
David Dragičević nestao je u noći 18.03. ove godine.

Davor Dragičević
Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, direktor Policije Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Lukačev savjetnik Predrag Ćeranić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… (nastaviće se)