уторак, 28. август 2018.

Mlada umjetnica Ljubinka Kulišić pukim slučajem 27.08. izbjegla egzekuciju u Zvorniku

piše: Slobodan Vasković


Ljubinka Kulišić, mlada umjetnica iz Zvornika, koja se nalazi na udaru vladajuće klike u tom gradu, koju predvodi Zoran Stevanović Gladni, već godinama, 27.08. samo je pukim slučajem ostala živa.

Sreća je bila u tome što se nije u tom trenutku nalazila u Zvorniku, jer je u potrazi za njom bio blizak srodnik poslanice SNSD-a Dušice Šolaje sa namjerom da je likvidira.

Nije mu se dopao jedan njen kritički post na FB, pa je tražio po cijelom gradu da je ubije.

Čak je dotični išao i na vrata Ljubinkinih najbližih srodnika, zahtijevajući od njih da mu kažu gdje je Ljubinka, jer hoće da je ubije,

Sve to prijavljeno je 28.08. policiji u Zvorniku, ali tamo sjede sluge Gladnog, kao što je načelnik Uprave policije Zvornik Goran Abazović, tako da od istrage nema ništa, posebno ne od kažnjavanja nasilnika, koji sebi daju pravo Boga, samo zato što su im članovi porodice dio vlasti.

Ljubinka Kulišić i ranije je prijavljivala prijetnje po život, ali su sve prijave završile u košu za smeće.

Dragan Erkić Pauk
Prijetio joj je lokalni nasilnik i kabadahija Dragan Erkić Pauk, savjetnik Zorana Stevanovića Gladnog.

Tužilaštvo u Bijeljini nije našlo ništa sporno u prijetnji bombom i sličnim eksplozivnim sredstvima. A i kako bi naljutili Gladnog, koji je tek promovisao Pauka u savjetnika - samo što je priučeni mehaničar kupio diplomu u Beogradu.

Pauk i Gladni
Nakon svih prijetnji, Kulišićeva je odlučila da napusti RS, jer, kako kaže, "oni mogu izgubiti fotelje, ali ja imam samo život i jedino mogu izgubiti njega".

I ovaj događaj pokazuje koliko smo blizu novog zločina u režiji moćnika, koji kontrolišu dio policije.

Kulišićeva strahuje za živote najbližih koji su u Zvorniku.