уторак, 11. јун 2019.

Vasiljevićevo stanje nepromijenjeno - i dalje je na respiratornim aparatima; Juroševića, organizatora pokušaja likvidacije Vasiljevića, niko i ne traži

Slobodan Vasiljević
piše: Slobodan Vasković

Slobodan Vasiljević, kojeg su pokušali likvidirati 02.06. o.g., i dalje je na respiratornim aparatima, a njegovo zdravstveno stanje je bez bitnijih promjena; Ljekari su i dalje suzdržani u davanju bilo kakvih prognoza.

Vasiljevića je pokušala, po narudžbi, likvidirati osmočlana organizovana kriminalna grupa 02.06. o.g., pred Parohijskim domom u Šekovićima, kada je napadnut, s leđa, metalnim šipkama.

Udarac u glavu metalnom šipkom zamalo je bio koban po Vasiljevića; Ujedno pokazuje namjeru da su napadači htjeli da ga likvidiraju.

Napalo ga je čak osam batinaša sa namjerrom da ga likvidiraju; Sedam je uhapšeno i određen im je jednomjesečni pritvor, dok je pobjegao Slaviša Jurošević, vođa grupe i organizator likvidacije Vasiljevića.

Važno je istaći da postoji realna mogućnost da je Jurošević bio u kući Milutina Kandića, kada je potonji uhapšen. Tada se, prema mojim informacijama, pred Kandićevom kućom nalazio Juroševićev “golf 7”.

Ubica Jurošević
Taj automobil nije ni pretresen, a pripadnici Jedinice za podršku, koji su uhapsili Kandića, nisu znali da “golf” pripada Juroševiću.

Pitanje za tužilaštvo je zbog čega prisutni pripadnici PS Milići nisu obavijestili kolege čiji je “golf”?!

Za Juroševićem se, kako tvrde moji izvori, i ne traga.

Ranije sam objavio da da istražioci MUP RS u ovom slučaju uopšte ne tragaju za motivom likvidacije, a sve ukazuje da je sasvim realno da  je novo zataškavanje na djelu. Zataškavanje, čiji je cilj skrivanje Naručioca likvidacije Vasiljevića.

U pritvoru su ubica i pervertit, koji zlostavlja maloljetnice, Milutin Kandić, Goran Čalmić, Nebojša Ozinović, Stefan Garić, Miljan Milić, vozač u AD “Boksit” Milići, Nebojša Petković, takođe uposlen u AD “Boksit” i Stefan Radovanović.