недеља, 2. јун 2019.

Slobodan Vasiljević, kojeg su sinoć pokušali likvidirati u Šekovićima i dalje na aparatima za disanje - stanje potpuno neizvjesno



piše: Slobodan Vasković

Slobodan Vasiljević, kojeg su sinoć oko ponoći pokušali likidirati u Šekovićima, još uvijek se nalazi prikopčan na aparatima za disanje i potpuno je neizvjesno kako će se njegova borba za život okončati.

“Ništa vam više ne možemo reći”, kazali su mi u UKC Tuzla, gdje se Vasiljević nalazi na liječenju.

Nebojša Vukanović ranije je objavio da je noćas - oko ponoći u Šekovićima, u blizini saborne crkve, pretučen Slobodan Vasiljević iz Vlasenice, te da je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede glave i ekstremiteta opasne po život.

„Slobodan je bio sam kada su ga napala četvorica razbojnika ispred crkve u Šekovićima. Izašli su iz vozila, i napali ga metalnim palicama, pretukle ga po glavi, tijelu, nogama i rukama, i ostavile ga da leži na ulici nepomičan. Slobodan je zadobio teške tjelesne povrede, ima frakturu lobanje i otvoren prelom potkoljenice, i smješten je u KBC Tuzla, priključen je na aparate za disanje i ljekari se bore za njegov život“, saopšteno je Vukanoviću.

Prema njegovim informacijama policija je izvršila uviđaj i u toku je potraga za napadačima.

Ovo nije prvi pokušaj napada na Vasiljevića - do sada je u nekoliko navrata uspio da izbjegne masakriranje, prijavio je te pokušaje napada PU ZVornik, ali je očito da ništa nije urodilo plodom.