петак, 21. јун 2019.

Tatić je, na kućnom pragu, ubijen hicem u jetru, a ne u srce


piše: S.V.

Miroslav Tatić (52) ubijen je 19.06. o.g., u Banjaluci, naselje Lazarevo (nekadašnji Budžak), kao što sam to ranije i objavio, iz vatrenog oružja.

Tatića je iz pištolja ubio Aleksandar Bubnjević, a pronađena je i čahura projektila koji je pogodio Tatića. Čahura je pronađena u konzervi, blizu mjesta ubistva.

Tatić je pogođen u jetru, a ne u srce, i od tog hica je podlegao.

Pištolj iz kojeg je likvidiran nije pronađen do sinoć (20.06.).

Bubnjević, presuđivani narko diler, došao je na Tatićeva vrata kako bi se obračunao sa njegovim sinom Dejanom zbog djevojke.

Razlog obračuna je što je mlada djevojka prenoćila kod Tatića, 17.06., kada je Dejan slavio rođendan, dok je drugi razlog to što je djevojka stavila svoju sliku sa Dejanom na FB profil.

Isti taj dan, 19.06., Bubnjević je napao Dejana fizički, ali su mladića spasili drugovi.

Međutim, osionost narko-dilera, koji, očito, smatra da mu niko ne može ništa, nije tu završila - uveče je došao na kućna vrata porodice Tatić i ustrijelio Dejanovog oca Miroslava.

Nakon toga je pokušao da pobjegne, ali je ubrzo uhapšen. 

I ovo ubistvo svjedoči i potpuno urušenoj bezbjednosnoj situaciji u Banjaluci, jer ljude ubijaju, ni krive ni dužne, na njihovom kućnom pragu.

Najveći krivac za ovakvo stanje je vrh MUP RS, na čelu sa Draganom Lukačem.

Grad u kojem presuđeni narkodileri hodaju naoružani i ubijaju ljude pred njihovom kućom, dok policija, istovremeno, premlaćuje vremešne osobe, poput Brune Batinića (državljanine Švedske), samo zato što je bio u parku pored palate republike, nije siguran ni za jednog njegovog stanovnika.


Međutim, za sve nasilje nad nedužnim građanima, koje se u Banjaluci svjesno produkuje iz vrha MUP-a RS, niko nije ponio odgovornost, a iz te takozvane institucije i dalje se emituju laži i manipulacije, kojima se nevješto pokušava prikriti stvarno stanje užasa u Gradu koji je postao Geto.