петак, 19. април 2019.

Pitanje za Lukača, Ilića, Bajića, Lepira, Vreću: Čiji je “Audi”, koji je "patrolirao" ulicom Velibora Janjetovića Janje, 18.03.2018.?




piše: Slobodan Vasković

Dana 18.03., u jutarnjim časovima, (o čemu postoji video zapis), Ulicom Velibora Janjetovića Janje u samo pet minuta prošlo je vozilo marke “Audi”.

Nikada niko nije saopštio čije je to vozilo (na slici) niti koji su razlozi njegovog kruženja pored kuće Đorđa Rađena, koji je upravo to jutro lažno prijavio da mu je kuća opljačkana.

“Audi” je “patrolirao” Ulicom Velibora Janjetovića Janje, ujutro 18.03.2018., na dan kada je prijavljen nestanak Davida Dragičevića, odnosno nekoliko časova nakon što je on otet, a u narednim danima mučen i ubijen. 

Tijelo Davida Dragičevića pronađeno je 24.03.2018. godine na ušču Crkvene u Vrbas.

"Audi" je veoma sumnjiv, jer postoje kredibilne informacije da su na njemu tablice na koje nije registrovan, odnosno lažne tablice.



Da li je iko istražio čiji je “Audi”, a to nije bez značaja, posebno zbog broja tablice na njemu.

Zato navedeni trebaju da odgovore na sledeća pitanja:

Da li tablice sa brojevima koji su na njima uopšte postoje?

Da li je na te tablice registrovan "Audi" (sa slike) ili bilo koji drugi automobil?

To je vrlo bitno, jer je opštepoznato da se lažnim tablicama koriste kriminalci, pripadnici službi, kao i pripadnici policije. 

Kada je MUP RS u pitanju, lažne tablice najviše je koristila i koristi Uprava za borbu protiv terorizma.

Dragan Lukač, Darko Ilić, Miodrag Bajić, Želimir Lepir i Dalibor Vrećo morali bi odgovoriti da li su istražili ovaj aspekt i otkrili ko je vozio “Audi” i koji je razlog “patroliranja” Ulicom Velibora Janjetovića Janje, 18.03.2018. godine?!