петак, 5. април 2019.

Flota




piše: Slobodan Vasković

1.
Pronađen je Radovan Višković - bio je dezorijentisan, pothlađen, mokar; Sav se tresao kada su ga izvukli na suvo. “Surfao” je negdje u Beogradu na vodi.

2.
Stari dobri surfer se malo precijenio, vjetrovi na Dunavu ovih dana su baš oštri, hladni i nekako udaraju ukoso, što je za surfere jako loša situacija; Posebno za Viškovića koji je surfao na slićurama.

3. 
Onda je Višković otslićurao za Banjaluku, gdje se, nakon što se oporavi, očekuje intenzivan rad na doradi seta konczakona Dragana Lukača; Očekuje se da Velesila zabrani proizvođačima pametnih telefona dalju ugradnju kamera u njih ili slijedi set ekonomskih sankcija svim tim Epl, Sony, Huawei i ostalim pametnjakovićima. 

4.
Svi oni nikako da shvate da Lukač pati od sindroma “Bandić” i zato ima transfer batinanja, pemlaćivanja, privođenja, progona, izgona i ostalih satiranja; Lukač je ubijeđen da su njega prebili, batinali, progonili, privodili… 25. i 30.12.2018., a ne da je on to naredio batinašima, što su satrali narod.

5. 
I nema više ni okupljanja, kako niko ne bi tukao i maltretirao Lukača; Posebno mu prijetio krampom u kundak.

6.
Bude li izvanentitetskih negativnih rekacija na konczakone i dalje, ima da se izvede rezervni sastav na granice, plus i dio redovnog, pa neka se gaće tresu svima od Vašingtona do Brisela. Posebno onim u Ohaju.

7.
Pero Đokić je već predlagao takve vojne pokrete, ali je sekularni dio redovnog i rezervnog sastava tražio da se još malo sačeka sa naoružavanjem granica.

8.
Hajmo sad malo o politici. Molim da se ŽC pusti iz ormana.

Blablablablabla…

To bi bilo to; Stavovi su potpuno precizni i jasni. 

9.
Idemo dalje.

10.
Saznajem da je Milorad Dodik poslao tajni telegram podrške Gordani Tadić, šefici Tužilaštva BiH, nakon što je otvorila istragu protiv Dragana Mektića.

Mektić je zaista kriv - ministar BiH štitio je BiH od podmetanja iz susjedne zemlje. Pa ima li većeg grijeha?!

11.
Treba primijetiti da g. Tadić nije naredila da se “Mektić po kratkom postupku”, jer to svjedoči o njenom “kapacitetu” i ozbiljnom shvatanju činjenice da je ona tužilački gastarbajter u BiH.

12.
Tadićeva se baš dobro suzdržala - da je Mektić pod ingerencijama Lukača, Ilića, Bajića.. ne bi on baš tako lako; Bajić bi mu već uručio pozov, bacajući ga iz helikoptera na najšire područje Prnjavora, Bandić bi ga sigurno niz stepenice, i to nekoliko puta; Čisto da se uvjeri kakav mu je krvni pritisak.

Plus pištolj, ako bi se utvrdilo da Mektić ima telefon sa kamerom. Što bi sigurno Dubravka Kremenovića prisililo da napiše službenu zabilješku da Mektić planira tom kamerom montirati snimke na kojima SOA, Kremenović i još par njih vrbuju selefije za igrane filmove.


13. 
Blablablabla…

Dajte, molim Vas; Neka neko vrati Ž.C. u orman kako bih mogao da nastavim.

Hvala.

14.
KUC, KUC, KUC…

15.
Sastanak ćemo nastaviti čim se vrata ormana tapaciraju iznutra. Raspišite odmah tender.

16.
Da li mi imamo posla sa “Brodom Luđaka”? Ne Brodom, već sa Flotom!