уторак, 30. април 2019.

Određen jednomjesečni pritvor Sadisti, Siledžiji, Monstrumu Dejanu Kostiću Deli


Osnovni sud Banjaluka odredio je jednomjesečni pritvor Sadisti Dejanu Kostiću Deli, zbog psihofizičkog maltretiranja dvojice mladića.



Pritvor je određen do 28.05. o.g., do 16 časova,  a vrijeme se računa od trenutka kada je policija privela Kostića, 28.04. o.g.

Kostić je psihofizički maltretirao nekoliko mladića iz Banjaluke, a sam je, tom prilikom, snimao video-klipove koje je slao svojoj "mreži" prijatelja.

Kostić je dugi niz godina pod zaštitom Režima fizički progonio, maltretirao, zlostavljao, ponižavao mlade sugrađane, pljačkao, dilao, ali sve vrijeme je ostajao na slobodi, uprkos čvrstim i mnogobrojnim dokazima protiv njega.

Očito je da se ni pravosuđe, ni policija, ali ni Režim nisu usudili i ova put "zatvoriti oči" pred Kostićevim monstruoznim djelovanjem, jer je 22.04.o.g. likvidiran Slaviša Krunić, njegov pratilac Žarko Pavlović, a ubijen je i jedan od napadača Željko Kovačević, dok je Goran Ilić, Krunićev vozač, teško ranjen.

Ono na čemu se sada treba istrajati jeste da se pronađu Kostićevi zaštitnici, koje on ima i u policiji i politici, ali i u pravosuđu. Da nije tako, poodavno bi Monstrum bio iza rešetaka.

Poznato je da je Kostić direktno radio za Vicu Zeljkovića, predsjednika uprave FK "Borac", kao i da su pojedinci iz uprave tog kluba u protekla 24 časa pokušali spriječiti da Kostić bude pritvoren. Nije im to, srećom, pošlo za rukom!