уторак, 23. април 2019.

Likvidirani Slaviša Krunić, Žarko Pavlović, njegov pratilac; vozač Goran Ilić ranjen, ima nekoliko prostrelnih rana; Ubijen i jedan od napadača, ali je nepoznat njegov identitet još uvijek



piše: S.V.

Slaviša Krunić, vlasnik nekoliko firmi, među kojima je i zaštitarska agencija "Sektor", likvidiran je 22.04.2019. godine oko 22 časa i 30 minuta, na svega dvadesetak metara od kapije svog imanja u banjalučkom prigradskom naselju Glamočani.

Tom prilikom ubijen je i njegov pratilac Žarko Pavlović, sa Pala, dok je vozač Goran Ilić preživio atentat i zadobio nekoliko prostrelnih rana.

Krunić je, prema nezvaničnim informacijama, pogođen sa tri hica, od kojih su dva bila direktno u glavu i preminuo je na licu mjesta.

Prilikom napada na Krunića ubijen je i jedan od napadača, čiji identitet još uvijek navodno nije poznat.

Radi se, prema tvrdnjama mojih izvora, o klasičnoj sačekuši, jer je Krunić izrešetan pred samom kapijom svog imanja, a napadači su pucali sa desne strane vozila - one strane na kojoj je sjedio Krunić.

Riječ je o organizovanom ubistvu, a onih koji su učestvovali u likvidaciji Krunića bilo je više od dva - navodi se da su bila dva pucača.

Potvrđuje to i činjenica da je Krunić, prije dolaska na imanje, sjedio u jednoj kafani u blizini, što je bio dio njegove rutine.

Dok je sjedio, vozač je išao vozilom do njegovom imanja, sam, ali nikakav napad se tada nije dogodio: Sve to svjedoči da je Krunić praćen i da je napadačima - pucačima javljeno kada je on vozilom krenuo ka kući.