четвртак, 11. април 2019.

Dvije Dunje Rastu…


piše: Slobodan Vasković

1.
Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, “pucao” je u Davidovo Srce, 10.04.2019. godine.



2.
Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, “pucao” je u Dvije zasađene Dunje, nazvane Istina i Pravda.



3.
Igor Radojičić je masovni “ubica u pokušaju” simbola sjećanja na Likvidaciju Davida Dragičevića, mladića koji je imao samo 21. godinu kada su mu oduzeli život u martu prošle godine, a njegovo tijelo 24. 03.2018. položili ma ušću Crkvene u Vrbas - Učinili su to saradnici Ubica.



4.
Na tom istom mjestu gradonačelnik Banjaluke pokušao je počiniti, godinu kasnije, 10.04.2019., “masovno ubistvo” - “pucajući” u Davidovo Srce i Istinu i Pravdu! A nakon što je taj zločin počinjen, dovučene su betonske pregrade kako bi se spriječilo da iko pokuša ponovo napraviti Davidovo Srce i zasaditi Dvije Dunje. 



Igor Radojičić je masovni “ubica u pokušaju” simbola sjećanja, jer nije spriječio njihovo uklanjanje, a mogao je! 



Nije htio!!!

5.
Igoru Radojičiću, gradonačelniku Banjaluke, nije smetalo da na mjestu gdje je pokušao počiniti “masovno ubistvo” bude smeće, ali su mu smetale Istina, Pravda i Davidovo Srce.



6.
Igor Radojičić je moralna i mentalna Nakaza, kojoj nije smetalo brutalno prebijanje Banjalučana 25. i 30.12.2018. godine, već je lagao o “uništenoj” mikseti; Četiri mjeseca kasnije, Radojičić je nečinjenjem, podilaženjem onim koji su ubili Davida Dragičevića, postao to što je postao.



7. 
Nakaza jeste uklonila simbole, ali ih nije Ubila, jer su oni postali još veći i snažniji.



8.
Radojičić, moralna i mentalna nakaza, isti je kao i Dragan Lukač, komandant Hunte, koji otvoreno štiti Naručioce Ubistva i Ubice Davida Dragičevića, progoni sve one koji se zalažu za njihovo otkrivanje i kažnjavanje; Komandant Hunte naredio je lomljenje građana koji su mirno 25. i 30.12. tražili Istinu i Pravdu!



Radojičić tada, od “miksete”, nije vidio batinaše dovedene “sa strane”!

Radojičić je, umjesto osude surovog prebijanja, najavio tužbe protiv polomljenih, progonjenih, privođenih, mobingovanih, mučenih…



9.
Komandant Hunte je sociopata, bio je namjeran da, uz podršku Željke Cvijanović, Geto Banjaluka učini potpunim konclogorom, u kojem je već postojeća zabrana okupljanja trebalo da bude snažno podvučena drakonskim Zakonima o javnom redu i miru i javnom okupljanju. 

Glas Srpske

Prvi se trebao naći na sjednici Narodne skupštine 16.04., što je ranije potvrdio i takozvani premijer Radovan Višković, a objavio "Glas Srpske.

10.
Nakon reakcije ambasada SAD-a, SR Njemačke, Velike Britanije i OHR-a, iz Hunte su znažno povukli “ručnu"!

Saopštenje ambasada
Sada tvrde da je Zakon o javnom okupljanju tek “radna verzija”, što je notorna laž, a da su spremni na “svaki konstruktivan razgovor” o drugom zakonu, što je, takođe, laž! 

Saopštenje Hunte
Kao što je laž sve što je Lukač izgovorio i izgovara o Ubistvu Davida Dragičevića.

David Dragičević: Otet 18.03., mučen, ubijen, njegovo tijelo pronaađeno je 24.03.2018.
11.
Otkud pognuta leđa Komandanta Hunte, nakon reakcije ambasada? 

Nije valjda da je Sociopata tek “Biciklista” - pred jakim se povija, slabije brutalno gazi?! 


Naravno da jeste, kao i njegov nakazni kamarad Radojičić! I ostali iz tog sektaškog niza.

12.
Kako i čime će “Biciklista” opravdavati dalje nezakonito zabranjivanje bilo kakvih okupljanja, nezakonito stavljanje Ljudi izvan zakona, njihovo satiranje, a posebno sistematičan progon članova grupe Pravda za Davida, potom i osoba koje nisu članovi Grupe, ali, kao i oni, traže Istinu o Ubicama Davida i njihovo kažnjavanje; Kako će opravdavati izgon, pod pritiskom, većine pomenutih iz BiH, odnosno RS, najmračnijeg dijela Evrope?!



13.
Kako i čime će opravdati brojne zločine počinjene nad tim Ljudima, među njima i njihovo nezakonito tajno praćenje i prisluškivanje?! Pokušaje podmetanja DNK-a, kako bi im se “napakovala” nedjela što ih nisu počinili?


14.
Uprkos snažnim šamarima koje su dobili Hunta neće stati, jer nema kud; Nastaviće sa Progonom svih koje su proglasili Nepodobnim; Spiskovi su poodavno sastavljeni; Znaju se mete, ali znaju se i autori!

15.

Dvije Dunje Rastu…