четвртак, 25. април 2019.

Komemoracija Slaviši Kruniću i Žarku Pavloviću


Foto: N1

Komemoracija ubijenom privredniku Slaviši Kruniću i njegovom pratiocu Žarku Pavloviću počela je u 9 sati jutros, a porodica i prijatelji još pristižu na tužni skup.

Otvorena je knjiga žalosti u kongresnoj sali kompanije "Sector Security", gdje je i upriličena komemoracija.

Pored porodice, veliki broj prijatelja, ljudi iz javnog zivota i političara pristiglo je na komemoraciji.

Na tužni skup stigao je i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, predsjednik SDS-a Vukota Govedarica, ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić, kao i direktor policije Darko Ćulum.

Prisutnima se obratio i prijatelj Slaviše Krunića Rajnat Majstorović koji je rekao da je Krunić volio državu u kojoj živi.

"Slaviša je volio da misli svojom glavom. Da kaže sve u lice. Obožavao je svoju zemlju, mrzio pogrešan sistem", rekao je na komemoraciji.

Slaviša Krunić, banjalučki privrednik, biće sahranjen danas na porodičnom groblju u Glamočanima. U ponedjeljak 29. aprila Kruniću bi bio 48. rođendan. Iza njega je ostala supruga i četvoro djece, od koje je troje maloljetno.

Podsjetimo, u Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijene tri osobe, a jedna je teško povrijeđena iz vatrenog oružja. 


Ubijeni su Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.