уторак, 23. април 2019.

Nezvanično - Ubistvo je naručeno: Napadači na Krunića - Plaćene Ubice?!

Željko Kovačević, ubijeni napadač na Krunića (lijevo)


piše: Slobodan Vasković

Napadači na Slavišu Krunića su, nezvanično, plaćene ubice.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, ubijeni napadač Željko Kovačević nije imao nikakvog dodira sa Krunićem, tako da sve ukazuje da je ubistvo vlasnika firme "Sektor sekjuriti" naručeno.

Isti izvori navode "da su bila dva pucača", ali da je u samom činu napada bilo još nekoliko osoba koje su pomno pratile Krunićevo kretanje.

Slaviša Krunić, vlasnik nekoliko firmi, među kojima je i zaštitarska agencija "Sektor", likvidiran je 22.04.2019. godine oko 22 časa i 30 minuta, na svega dvadesetak metara od kapije svog imanja u banjalučkom prigradskom naselju Glamočani.

Tom prilikom ubijen je i njegov pratilac Žarko Pavlović, sa Pala, dok je vozač Goran Ilić preživio atentat i zadobio nekoliko prostrelnih rana.

Krunić je, prema nezvaničnim informacijama, pogođen sa tri hica, od kojih su dva bila direktno u glavu i preminuo je na licu mjesta.

Prilikom napada na Krunića ubijen je i Željko Kovačević, jedan od napadača.

Radi se, prema tvrdnjama mojih izvora, o klasičnoj sačekuši, jer je Krunić izrešetan pred samom kapijom svog imanja, a napadači su pucali sa desne strane vozila - one strane na kojoj je sjedio Krunić.



Riječ je o organizovanom ubistvu, a onih koji su učestvovali u likvidaciji Krunića bilo je više od dva.

Potvrđuje to i činjenica da je Krunić, prije dolaska na imanje, sjedio u jednoj kafani u blizini, što je bio dio njegove rutine.

Dok je sjedio, vozač je išao vozilom do njegovom imanja, sam, ali nikakav napad se tada nije dogodio: Sve to svjedoči da je Krunić praćen i da je napadačima - pucačima javljeno kada je on vozilom krenuo ka kući.