четвртак, 18. април 2019.

Pitanja za Dalibora Vreću, Lukačevog, Tegeltijinog i Bajićevog tužilačkog pacova - Koliko dokaza si samoinicijativno “pojeo”, a koliko po naredbi navedenih?!




piše: Slobodan Vasković

Vrećo, tužilački pacove Sociopate Dragana Lukača i kumova pravosudne mafije Milana Tegeltije i Miodraga Bajića, odgovori javnosti na sledeća pitanja:

-Šta su snimile kamere sa “Rajfajzen banke” u noći 17/18.03.2018. godine, kada je David Dragičević otet, a narednih dana mučen i ubijen?

-Koliko snimaka kamera ima iz te noći sa te banke?

-U kom pravcu je otišao policijski automobil, snimljen tim kamerama; Sliku policijskog automobila objavio je Davor Dragičević, otac Ubijenog Davida.



-Vrećo, tužilački pacove, koliko dokaza si ti samoinicijativno “pojeo”, a koliko su te prislili da “pojedeš” - dokaza koji svjedoče o tome Ko je Ubio Davida?

-Vrećo, tužilački pacove, da li je svjedokinja N.P., na koju se poziva tvoj vlasnik Lukač, uopšte radila u pekari “Zmijanje” u noći 17/18.03.?

-Svjedoci tvrde da nije, već da je iza ponoći radio samo Đ.S.

-Vrećo, tužilački pacove, čak i N.P., za koju svjedoci tvrde da nije radila te noći iza ponoći, u svojoj izjavi o toj noći kaže da je “vidjela nekoliko lica” nešto prije tri časa ujutro, 18.03.2018.!

-Vrećo, tužilački pacove, Ko su ta lica koje je vidjela N.P., koja, kako stvari stoje, nije ni radila?



-Vrećo, tužilački pacove, ko je naredio brisanje snimaka sa pekare “Zmijanje”?

-Vrećo, tužilački pacove, Kako si samo Ti prepoznao da je na snimcima sa “MK servisa” David, a niko osim tebe nije - ni Agencija za forenziku, ni Gregor Kovač, niti bilo ko drugi ko je pogledao taj snimak?



-Vrećo, tužilački pacove, objasni javnosti kako je moguće da je Đorđe Rađen snimljen kamerama sa apartmana “Vesto” u 03 časa 09 minuta 44 sekunde, 18.03.2018., a da je već u 03.10. minuta, kako se “svjedoči”, spavao - Da li je zaspao hodajući?



-Vrećo, tužilački pacove, objasni zašto nisi htio dozvoliti hapšenje Đorđa Rađena, a objasni i kada si počeo da “vodiš” istragu” oko Ubistva Davida?

-23.03., prije nego je tijelo i pronađeno?

-Vrećo, tužilački pacove, nisi zaboravljen, kao ni tvoj ogromni doprinos zataškavanju Ubistva i zaštiti naručilaca Ubistva i Ubica Davida Dragičevića!