недеља, 11. новембар 2018.

Bajiću, Ko krade Pisane izjave Svjedoka iz Okružnog Tužilaštva; Ponešto o Nobilu i Odgovori na ranije postavljena Javna pitanja na koja nisi odgovorio



piše: Slobodan Vasković

-Bajiću, pisana izjava mrtvozornika Saše Miljkovića, koji je bio kod tijela Ubijenog Davida Dragičevića prije patologa Željka Karana, tvog saradnika i saučesnika u Prikrivanju Naručenog ubistva, je “nestala”, “izgubljena”!

Da budem precizan - Ukradena je!

-Bajiću, Ko je ukrao pisanu izjavu dr Siniše Miljkovića iz OJT Banjaluka?

-Bajiću, zašto je ta izjava ukradena?

-Bajiću, osim što si, zajedno sa Milanom Tegeltijom (predsjednik VSTS), Kontrolor Kriminala i Kriminalaca, ti si i zamjenik Republičkog javnog tužioca, pa Javnosti objasni kako je moguće da pisana izjava Svjedoka bude ukradena iz spisa?

-Bajiću, da te podsjetim, 23.09. o.g. sam objavio sledeće: 
“Davor Dragičević, otac Ubijenog Davida, izjavio je da je mrtvozornik doktor Saša Miljković pregledao džepove odjeće koja je bila na Davidu Dragičeviću, kada je njegovo tijelo nađeno 24.03., i da u njima nije bilo NIŠTA. Dragičević je još rekao da postoji pisana izjava dr Miljkovića koji je to potvrdio”.

-Bajiću, da te podsjetim - Ukraden je donji veš Ubijenog Davida Dragičevića, a tvoj potrčko inspektor Siniša Kojdić, osim što je ukrao donji veš, falsifikovao je dva Zapisnika (sa uviđaja i obdukcije) i još niz drugih dokumenata, što sam javno prezentovao.

-Bajiću, zašto nisi ništa preduzeo povodom krađe pisane izjave mrtvozornika dr Siniše MIljkovića?

-Bajiću, da li je ta izjava ukradena zato što je u njoj dr Miljković naveo da u “džepovima odjeće Ubijenog Davida Dragičevića” nije nađeno ništa?

 -Bajiću da li si svjestan da to “nije nađeno ništa” znači da nije nađen ni Davidov telefon u njegovim džepovima?

-Bajiću, znaš li ti šta to znači?

-Bajiću, vrše li “institucije” i “vaninstitucije” pritisak na dr MIljkovića?

-Bajiću, kakve su to “institucije”, kojima si ti na čelu, kad iz njih nestaju dokazi, pisane izjave, kad se u njima “Falsifikuju Optuženi”…?

-Bajiću, odgovori Ljudima?

-Bajiću, Anto Nobilo vam nije pomogao. Dapače. 

-Bajiću, nakon što je Nobilo raskrinkan, kao i njegov Ljigavi Pomagač, došlo je do nove energije u zahtjevima da se otkrije Istina o Naručiocima Ubistva i Ubicama Davida Dragičevića, kao i njihovim Saučesnicima i Zaštitnicima.

-Bajiću, nije to sa Nobilom bilo loše smišljeno, ali je vrlo vrlo loše po Režim završilo. Što se tiče Nobila, on je Kreatura, a to ću narednih dana i dokazati. 

-Bajiću, argumentima dokazati, kao i sve do sada.

-Bajiću, da li znaš da su Ljigavci povučeni sa tržišta BiH, 10.11.o.g.? Baš kada i Nobilo i Tomić! Uskoro ćeš i ti biti povučen sa “tržišta”. Čvrsto vjerujem u zatvor.

-Bajiću, evo i Odgovora na preostala Javna pitanja koja sam ti postavio 07.11.o.g. u tekstu ”Javna pitanja za Bajićax4: Da li si otkrio ko je 04. maja obrisao 238 MB podataka sa telefona Ubijenog Davida”, ti ostao Nijem!  

-Bajiću, da te podsjetim, na veći broj pitanja iz tog teksta odgovorio sam ja, umjesto ti (a šta da radim kad si zanijemio) u tekstu “Odgovori na Javna pitanja postavljena Bajiću, 07.11.2018. u vezi sa brisanjem 238 MB podataka, 04.05. o.g., sa telefona Zvjerski Ubijenog Davida Dragičevića”!

-Bajiću, sada slijede odgovori i na preostala pitanja. Javnost to traži. 

Pitanja No1
-Bajiću, da li je tačno da Vrećo stoji u stavu Mirno kada ga nazove Ilić?
Odgovor No1
-Bajiću, tačno je. 

-Bajiću, nakon što je Sudsko vijeće Osnovnog suda u Banjaluci, 29.10., bukvalno  uništilo Dalibora Vreću i njegovu i Ilićevu postavku da je David Dragičević ubijen u ulici Velibora Janjetovića Janje, došlo je do incidenta, radnog naslova, “U stavu Mirno”!

-Bajiću, tvoj prijatelj Darko Ilić, koji je i preko grla u Zločinu Ubistva Davida Dragičevića i kojeg ti, naravno, štitiš, nazvao je Vreću i uralo na njega dobrih pola sata. 

Bajiću, Vrećo je stajao u stavu Mirno. Bio je preblijed i nije ni pisnuo.

-Bajiću, postoje svjedoci tog događaja, više njih.

-Bajiću, nakon što je Vrećo dobio “proširene vene”, a Ilić konačno završio sa  njegovim satiranjem, onda je taj Jadnik - Vrećo počeo da urla na sve oko sebe.

-Bajiću, Vrećo je tipični “Biciklista”: Povija se pod onim iznad sebe, a snažno “pedala” one ispod sebe. Ali to ti je već poznato!

Pitanje No2
-Bajiću, ako je to tačno, kako bi ti okarakterisao taj odnos Ilića i Vreće, čitaj MUP-a RS i Tužilaštva?
Odgovor No2
-Bajiću, konstatovali smo da je tačno da Vrećo stoji u stavu Mirno kada ga nazove Ilić.

-Bajiću, odnos Ilića i Vreće može se okarakterisati Ropskim. 

-Bajiću, Vrećo je Ilićev Rob; Tužilaštvo je roblje MUP RS. Ti vodiš Pijacu Robova!

Pitanja No3
-Bajiću, da li je Ž.B. jedan od “kanala” putem kojeg Mladen Mitrović, tvoj poslušnik i šef OJT Prijedor, dodatno kontroliše da šta ne promakne tvojoj superviziji potpune opstrukcije istrage predmeta Zvjerskog Ubistva Davida Dragičevića?
Odgovor No3
-Bajiću, Ž.B. jeste jedan od kanala; Valjda je ta osoba dovoljno mudra da to shvati, pa joj, do daljnjeg, neću pominjati ime. Ne shvati li, biću prisiljen da ga objavim! 

Pitanja No4
-Bajiću, zbog čega pripadnici MUP RS štite Posebno odjeljenje za borbu protiv korupcije, organizovanog i najtežih oblika kriminala, čiji si ti šef, a ne pripadnici Sudske policije?

-Bajiću, da li je to zakonito?
Odgovor No4
-Bajiću, čuvaju te pripadnici MUP RS da bi se sam sebi učinio važnijim, toliko si isfrustriran, iskompleksiran…

-Bajiću, za to nije nadležan MUP RS, već Sudska policija.

-Bajiću, to nije zakonito - Kršiš Zakon o Sudskoj policiji (Službeni glasnik RS, br 98/11 i 57/16) kao i Sporazum Vrhovnog suda i Glavnog republičkog tužioca (član 13, stav 1, tačka - đ). 

-Bajiću, kad bi to bilo jedino kršenje zakona koje ti činiš, ali nije?! 

-Bajiću, ti si tvorac Bezakonja, zajedno sa Milanom Tegeltijom!

-Bajiću, nastaviće se…