четвртак, 8. новембар 2018.

Pisamce Čistaču Bajiću - Pavlovljev refleks, po čijim principima djeluješ, neće te spasiti od kazne za zlodjela koja si počinio/činiš i dalje




piše: Slobodan vasković

1.
“Na primjer, u Banjaluci, već duže od sedam mjeseci traju svakodnevni javni protesti, uključujući i demonstracije desetina hiljada građana u danima prije izbora, potaknutim onim što aktivisti opisuju kao vladino zataškavanje istine u slučaju sumnjive smrti Davida Dragičevića u martu. Slučaj ovog mladog studenta mora se pod hitno riješiti, i ja ću nastaviti izvještavati o ovom slučaju.

Ovaj, kao i sličan slučaj u Sarajevu, izazvali su ogorčenje javnosti, a to, nažalost, nisu jedini takvi slučajevi. Oni su simptomatični za postojeće stanje vladavine prava, kao i za suštinsko razočarenje među građanima kada je u pitanju vladavina prava”.

2.
Bajiću, citat iz tačke 1. je dio Izvještaja Savjetu bezbjednosti o stanju u BiH, koji je visoki predstavnik Valentin Incko podnio SB UN, 06.11.2018. godine.

3. 
Bajiću, SB UN je skraćenica za Savjet Bezbjednosti Ujedinjenih Nacija.

4.
Bajiću, znaš li šta znači rečenica “vladino zataškavanje istine u slučaju sumnjive smrti Davida Dragičevića u martu”, kada se sa Inckovog diplomatskog prevede na naš jezik?

Bajiću, u prevodu ona glasi da Ti nisi uradio ništa i da služiš kriminalnim organizacijama; Ti i Oni sa kojima si. 

Isto se odnosi i na One Neljude, poput Tebe i Tvojih prijatelja, koji zataškavaju Ubistvo Dženana Memića.

5.
Bajiću, uz navedeno, sada je cijeli Svijet zvanično upoznat da se u Republici Srpskoj prikrivaju Ubistva, da to nije prvi put, da se slični užasi dešavaju i u Federaciji BiH, odnosno u cijeloj BiH.

6.
Bajiću, ti si u SB UN zvanično, u Izvještaju, proglašen osobom koja zataškava Ubistva. To što tvoje ime nije pomenuto nije ni bitno - ono u SB UN ne znači ništa, za razliku od imena Davida Dragičevića, kog su ubili pojedini pripadnici MUP RS, koje ti štitiš, zajedno sa Draganom Lukačem, Darkom Ćulumom, Darkom Ilićem, Nedeljkom Luburom, Želimirom Lepirom, Daliborom Vrećom, Sašom Labotićem, Mladenom Mitrovićem i brojnim drugim Neljudima.

7. 
Bajiću, Svijet je znao i prije istupa Incka u SB UN da Kidnapovane Institucije, preciznije PravosudnoPolicijska Zločinačka organizacija, kojoj pripadaš (čak vodiš jedan njen dio) zataškava Naručeno Ubistvo Davida Dragičevića, jer su o tome izvještavali/izvještavaju, brojni strani mediji. 

Međutim, Incko je, u SB UN, ozvaničio “vladino zataškavanje istine u slučaju sumnjive smrti Davida Dragičevića u martu”!

8.
Bajiću, ništa gore po tebe i one sa kojima štitiš Naručioce Ubistva, Ubice Davida Dragičevića i njihove Saučesnike, nije moglo da se desi. 

Tek ćeš to spoznati.

9.
Bajiću, spoznaćeš i da Svijet ne završava na granicama RS; Gulaga u koji ste vi, koji ste kidnapovali institucije, nabili Narod, bezočno ga trujete, razarate, pljačkate, ponižavate, progonite, godinama nekažnjeno ubijate…

Milan Vukelić ..., Ivona Bajo..., Nikola Đurović..., Jovan Arbutina..., Danijela Novaković..., David Dragičević… samo su dio Mučki Ubijenih.

Mnogo ih je više i sva će se imena Ubijenih saznati, kao i načini na koji si zataškavao Egzekucije!

10.
Bajiću, Svijet je mnogo kompleksniji, veći, širi, duži… od onog što se tebi čini, a to je da  “svijet” počinje i završava na granicama RS. 

11. 
Bajiću, ti, zbog Pavlovljevog refleksa što dominira tvojim ponašanjem, kad god se desi neko Ubistvo, pljačka, razaranje, trovanje, progoni, premlaćivanja… drugi užasi koje Gospodari života i smrti u Gulagu praktikuju nad narodom, po automatizmu djeluješ i krećeš da te užase zataškavaš.

Bajiću, dok to činiš, misliš da si bitan, iako si NIŠTA!

12.
Bajiću, ti izvan granica RS (gdje postoje države, ljudi, prostor i vrijeme, ako nisi bio upoznat) nisi ni mikron, nisi ništa; Unutar granica si samo Sluga Oligarha  koji su stvorili Plutokratsko društvo. Koje može da traje, ali je neodrživo. Svemu jednom dođe kraj, pa će i tome.

13.
Bajiću, iako si zbog Pavlovljevog refleksa, stekao zvanje Kontrolora kriminala i kriminalaca, zajedno sa Milanom Tegeltijom, kao i Glavnog Zaštitnika Naručilaca Ubistva, Ubica Davida Dragičevića i njihovih saučesnika; Glavnog zaštitnika svih Naručilaca Ubistva i Ubica, koji su pripadnici Režima, ti si ipak samo Čistač! Čistač Zlodjela, Najstrašnijih.

14.
Bajiću, Pavlovljev refleks to nije od tebe načinio, iako ima značajan uticaj. Ti si, jednostavno rečeno, Nečovjek; Niko i Ništa; Zvijer u Ljudskom Obliku. 

15.
Bajiću, nećeš više nikada mirno zaspati! 

16.
Bajiću, ti si paradigma Režima - Loš, Lošiji, Zao!

17.
Bajiću, nastaviće se…