петак, 16. новембар 2018.

Zvijeri u Napadu: Novi Pokušaj Potpunog Uništenja Porodice Dragičevićpiše: Slobodan Vasković

-Policijska uprava Banjaluka podnijela je, 14.11.o.g., krivičnu prijavu protiv Davora Dragičevića, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo “napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”.


-“Sumnjiči se da je u vremenu od 03./04. novembra 2018. godine, prilikom Javnog govora na skupu, kao i putem internet portala, uputio ozbiljne prijetnje da će napasti na službena lica MUP RS”, navodi se u saopštenju MUP RS.

-To što su pojedina “službena lica MUP RS” učestvovali u Likvidaciji Davida Dragičevića, sina Davora Dragičevića, nikom ništa.

-To što su pojedina “službena lica MUP RS” demonizovala Ubijenog sina Davora Dragičevića, nikom ništa.


-To što su pojedina “službena lica MUP RS” pokušali Javno da zataškaju Ubistvo Davida Dragičevića, 26.03.o.g., nikom ništa.

-To što su pojedina “službena lica MUP RS” Javno kriminalizovali Žrtvu Ubistva - Davida Dragičevića, lažno ga optužujući za pljačku koju nije izvršio, što je poodavno dokazano, nikom ništa.


-To što su pojedina “službena lica MUP RS” Javno lažno optužili, čak i u Narodnoj skupštini RS, Ubijenog Davida da je koristio narkotike, što je to poodavno dokumentovano demantovano, nikom ništa.

To što su pojedina “službena lica MUP RS” brisali snimke sa kamera video nadzora raznih firmi iz Centra Grada, snimljenih 17/18.03., kada je otet David, kasnije mučen i Ubijen, nikom ništa.


-To što su pojedina “službena lica MUP RS” potpuno “zaboravili” da izuzmu podatke sa baznih stanica u navedeno vrijeme, nikom ništa.

-To što su pojedina “službena lica MUP RS” angažovali privatna lica, poput Đorđa Rađena&co da nezakonito izuzimaju video snimke i tajno im ih dostavljaju, nikom ništa.

-To što su pojedina “službena lica MUP RS” uništavali dokaze, krali ih, falsifikovali Zapisnike; To što im je bilo preče dokazati da je navodno ukradena noktarica nego da je Ubijen David, još tokom obdukcije njegovog tijela, nikom ništa, pa je gotovo kompletna PU Banjaluka učestvovala u tom navodnom dokazivanju i slala slike Viberom, 25.03.
-Pojedina “Službena lica MUP RS” poodavno su uzela zakon u svoje ruke.

-Ne odobravam nikakve prijetnje nikome, ali ovdje je jasno o čemu se radi: Na djelu je pokušaj obračuna sa Davorom Dragičevićem, jer nije prihvatio Zataškavanje Likvidacije svog sina Davida.

-Tu nema nikakve dileme.

Režim jeste, krađom izbora, ubjedljivo osvojio iste, ali nije pobijedio na Trgu, i zato je na djelu odmazda!

Sad nekoliko vremenskih odrednica:

-Da bi pojedina “službena lica MUP RS” ubili Davida Dragičevića, bilo im je potrebno sedam dana - od 18.03.-24.03. o.g.


-Da bi se pokrenula Istraga o Ubistvu Davida Dragičevića, bilo je potrebno sto dana - Naredba o pokretanju istrage (sramna koliko i sama istraga) donesena je 28.06.o.g.


-Da bi pojedina “službena lica MUP RS” podnijeli krivičnu prijavu protiv Davora, bilo im je potrebno svega deset dana! Kakva Efikasnost kada je u pitanju projekat Potpunog Uništenja Porodice Dragičević; Porodice koja se ne povija, već Mirno i Dostojanstveno insistira na otkrivanju Naručilaca Ubistva, Ubica Davida Dragičevića i njihovih Saučesnika, među kojima su i “pojedina Službena lica MUP RS” , koja su učestvovala u Likvidaciji, potom Zataškavanju i Skrivanju Naručilaca Ubistva i Ubica.

 -NarkoKartel, čiji su članovi i “Pojedina Službena Lica” je ponovo u punom zamahu.

-Policijska Hunta, pojačana Pravosudnom Zločinačkom Organizacijom, pokušava da zatre Mirna Okupljanja Građana na Davidovom Trgu.


-Hulje je riječ koja ih ni blizu dovoljno ne opisuje. Zvijeri, to je prava riječ!

-Pitanje za Zvijeri, koje će ostati bez odgovora, glasi: Zbog čega Javnost ne obavijestite o tome kako ste se 19/20.09. međusobno podijelili u PU Banjaluka, kada je Grupa Građana protestvovala; kako su “Pojedina Službena lica” bacala značke, skidala uniforme… jer nije htjela da podrži oružani napad na Ljude koji su stajali ispred, koji je zastupala druga grupa “Pojedinih Službenih lica”; Zašto ne progovorite o tome kako su te dvije grupe “Pojedinih Službenih Lica” potezali oružje jedni na druge?!
-Gdje su tu Krivične prijave?!  

-Propao je Zvijerima pokušaj sa ubačenim ološem - pojedinim članovima tzv. Advokatskog tima. čiji je zadatak bio da dodatno uruše istragu; Sasvim precizno je to objasnio Ifet Feraget, advokat Davora Dragičevića, gostujući na TV N1.


-Zvijeri teško podnose poraze, posebno kada se sa njihovim igračima “pomete “Davidov Trg; Zato su krenule u Konačni Obračun. To je Prava Prijetnja, mnogo jača, ozbiljnija, snažnija, surovija… od bilo koje druge!


-Zvijeri, PravosdunoPolicijska Zločinačka Organizacija, neka napadaju; Namjera im je da zatvore Davora; Neće im to poći za rukom; Na Ljudima je da se bore za svoju Djecu, brane ih i ne dozvole Zvijerima da ikada više Ubiju bilo čije Dijete!-Na Davoru i Ljudima je da nastave da se bore za Istinu o Ubistvu Davida Dragičevića, za pronalazak Naručilaca Ubistva, Ubica, svih Saučesnika  i njihovo kažnjavanje.


-Mir i Dostojanstvo, Istina i Pravda - To su oruđa koja će poraziti Zvijeri!