недеља, 18. новембар 2018.

Bajić/Javna pitanja: Zašto nisu provjereni telefoni/komunikacija inspektora koji su radili u noći 17/18.03., kada je otet David Dragičević?!; Da li si otkrio Ko je ukrao originalni Zapisnik mrtvozornika?



piše: Slobodan Vasković 

-Bajiću, zašto nisu provjereni telefoni/komunikacija inspektora koji su radili u noći 17/18.03., (na području Banjaluke), kada je otet David Dragičević, koji je pretučen, mučen, potom Likvidiran?

-Bajiću, zašto nisu provjereni telefoni/komunikacija inspektora, koji su do 19.04., po instrukcijama tvog prijatelja Darka Ilića, načelnika Uprave za organizovani kriminal MUP RS, radili na slučaju Ubistva Davida Dragičevića?

-Bajiću, da li je zaista bilo toliko teško provjeriti telefone/komunikaciju tih inspektora, s obzirom na činjenicu da su u obavezi da komuniciraju preko Dežurnog operativnog centra (DOC)?

-Bajiću, da li si provjerio da Ilićevi inspektori kojim slučajem ne komuniciraju preko pripejd brojeva, koji nisu zavedeni kao službeni brojevi telefona u MUP RS?

-Bajiću, da li znaš da je takav vid komunikacije uobičajen u kriminalnim krugovima?

-Bajiću, da li si, u međuvremenu, otkrio Ko je ukrao originalnu izjavu (Zapisnik) mrtvozornika dr Saše Miljkovića, koji je bio kod tijela Ubijenog Davida Dragičevića prije patologa Željka Karana, tvog saradnika i saučesnika u Prikrivanju Naručenog ubistva?

-Bajiću, da li si otkrio zašto je ukraden originalni Zapisnik dr Miljkovića?

-Bajiću, to je tvoja nadležnost, zar ne?

-Bajiću, da te ponovo podsjetim: 23.09. o.g. sam objavio sledeće: 
“Davor Dragičević, otac Ubijenog Davida, izjavio je da je mrtvozornik doktor Saša Miljković pregledao džepove odjeće koja je bila na Davidu Dragičeviću, kada je njegovo tijelo nađeno 24.03., i da u njima nije bilo NIŠTA. Dragičević je još rekao da postoji pisana izjava dr Miljkovića koji je to potvrdio”.

-Bajiću, da li je ta izjava ukradena zato što je u njoj dr Miljković naveo da u “džepovima odjeće Ubijenog Davida Dragičevića” nije nađeno ništa?

 -Bajiću da li si svjestan da to “nije nađeno ništa” znači da nije nađen ni Davidov telefon u njegovim džepovima?

-Bajiću, znaš li ti šta to znači?

-Bajiću, da li je originalna izjava dr Miljkovića ukradena zbog opstrukcije istrage?

-Bajiću, da li je telefon Ubijenog Davida Dragičevića u posjedu MUP RS, pojedinaca iz te institucije, od 18.03. ili od 24.03.?

-Bajiću, podjećam te na ranije postavljena pitanja.

-Bajiću, da li si otkrio ko je 04. maja ove godine obrisao 238 Megabajta podataka sa telefona Zvjerski Ubijenog Davida Dragičevića?

-Bajiću, da li smatraš da je tih 238 MB obrisano sa ciljem prikrivanja Naručilaca Ubistva i Ubica Davida Dragičevića?

-Bajiću, kako je moguće da se obriše 238 MB sa telefona, ako je on u posjedu MUP RS?

-Bajiću, zašto bi neko obrisao 238 MB, osim ako u tih 238 MB ne postoje indicije/putokazi/dokazi koji vode ka naručiocima Ubistva, Ubicama Davida Dragičevića?

-Bajiću, ko je naredio brisanje tih podataka sa telefona Zvjerski Ubijenog Davida Dragičevića?

-Bajiću, da li si ti to naredio?

-Bajiću, ako to nisi bio ti, zašto ne istražiš po čijem naređenju je obrisano 238 MB materijala sa telefona Ubijenog Davida Dragičevića?

-Bajiću, da li su podaci Zvjerski Ubijenog Davida brisani samo 04. maja ili i drugih dana?

-Bajiću, šta si otkrio u vezi sa svim navedenim, jer je to u tvojoj nadležnosti?

-Bajiću, odgovori Ljudima?

-Bajiću, nastaviće se…