субота, 10. новембар 2018.

Anto Nobilo - još jedno kukavičije jaje u nizu za koje se, očekivano, ispostavilo da je mućak




piše: Slobodan Vasković

1.
Anto Nobilo, advokat iz Hrvatske, samo je je jedno u nizu kukavičijih jaja, koje je PravosudnoPolicijska Zločinačka organizacija, koja hara Republikom Srpskom, pokušala podmetnuti Davoru Dragičeviću.

2.
I nije to nikakva novost, jer su i Davor i ogroman broj Ljudi, koji ga podržavaju, prepoznali taj fakt poodavno. I strpljivo čekali da Nobilo sam sebe “raznese” i to javno. Što je vrlo uspješno učinio, pokazujući o kakvom Nečovjeku se radi! 

3.
Nobilo, sujetni Plaćenik, (bez ikakvog osova za sujetu koju pokazuje), nije uspio uspješno izvršiti zadatak koji je dobio - spasavanje PravosudnoPolitičke mafije, preciznije njihovih igrača u Institucijama, koje su kidnapovane od narečenih.

4.
Nobilo je, ne htijući, zadao težak udarac svojim poslodavcima - Javno je priznao da je David Dragičević Ubijen!  

5.
"Istina je da je 21-godišnjak ubijen, ali da ga niko nije silovao, masakrirao i da njegovo ubistvo nije zavjera policijsko-tužilačkih organa", rekao je za FTV Nobilo, koji je bio jedan od članova međunarodnog advokatskog tima koje je angažovala porodica pokojnog Davida Dragičevića. (Mondo.ba).

6.
Upravo je MUP RS htio sakriti tu užasnu činjenicu - da je David Ubijen - na zločinačkoj pres konferenciji 26.03.2018., što je Nobilo potpuno “zaboravio”, kao što je “zaboravio” i pokušaj kriminalizacije Žrtve Ubistva, koji je na tom presu režirao notorni kriminalaca Darko Ilić.

7.
“Kukavičije jaje” kaže “da je slučaj blizu rješenja i da se zna gdje je Dragičević ubijen, kako je ubijen, ali da se ne zna ko ga je ubio - zbog čega je, kako kaže, stvorena iskrivljena slika u javnosti o samom slučaju ubistva”!

Nobilo je, bez sumnje, u Ilićevim okvirima sa zločinačkog presa 26.03.! Divno društvo za “uvaženog” advokata, ali ako se dublje sagleda izjava “kukavičijeg jajeta”, njih dvojica i jesu društvo - pravi prijatelji.

Uzgred, zašto nije priupitao svoje prijatelje iz dijela Vrha MUP RS, posebno Ilića, da li je uobičajeno da neovlašteno lice radi policijski posao i izuzima video zapise nadzornih kamera?!

Pa ko je ukrao donji veš Davida Dragičevića? Zašto nije istraživano Ubistvo, već su slane slike predmeta podmetnutih u Davidove džepove putem viberao, slikane na obdukcionom stolu, na dan obdukcije, 25.03.? 

Nobilo, drugo ime za Ništarija! Jer on pokušava pripremiti ambijent za “Žrtvene jarčeve” u ime svojih stvarnih poslodavaca!

8. 
Nije Nobilu do pitanja, njemu je do odbrane svojih stvarnih klijenata - PravosudnoPolicijske Zločinačke organizacije, koja ga je i podmetnula.

9.
Nobilo otvoreno laže kada kaže da “ga (Davida, op.aut.) niko nije silovao, masakrirao”, jer su na Davidovom tijelu uočljive teške povrede. Po cijelom tijelu. 

Te povrede su zaživotne i Nobilo nije objasnio kako su nastale. Kao što to nije objašnjeno ni tzv. obdukcionim nalazima dvojice patologa-falsifikatora Željka Karana i Ivice Milosavljevića. 

Nastale su od brutalnog prebijanja, a ne bilo kakvog “pada” sa mosta.

10.
Nobilo, naravno, ima pravo na svoj stav, kao i svako drugi, ali nema pravo na svoje činjenice.

11.
Nobilo, “kukavičije jaje”, je zaboravio da je MUP RS, dio njegovog Vrha, prvo tvrdio da je Ubijeni David stradao “zadesno” ili da je u pitanju samoubistvo, da je Dragan Lukač, kojeg on brani - zna se i zašto) zvao Želimira Lepira, 29.03. (kada je MUP predao Izvještaj o smrti Davida Tužilaštvu), i zahtijevao od njega da se “slučaj” što prije adaktira. 

Priznao je to i sam Lepir (intervju ATV-u), pa se ispostavlja da je Nobilo gori, mračniji, morbidniji i od njega. A to nije baš lako biti.

12.
Nobilo je odvratniji čak i od Dalibora Vreće, postupajućeg tužioca, koji je sve do 28.06. čekao sa Naredbom o sprovođenju istrage, a Naredba je napisana tako da će ući u anale pravosudnog beščašća.

13.
Sve to “kukavičije jaje” je “zaboravilo”, kao i blasfemični istup ministra policije Dragana Lukača na sjednici parlamenta, 10.05. o.g., kada je teško izvrijeđao Ubijenog Davida, njegovog oca Davora i svakog onog ko je tražio da se Ubistvo riješi, da se sazna Istina o Naručiocima Ubistva, Ubicama i Saučesnicima i da se oni kazne.  

14.
Da ne pominjem naručene laži o “jeftinom LSD-iju”, koje je plasirao Karan, a Lukač maksimalno koristio, dok stvarni toksikološki nalazi nisu pokazali da nikakvog LSD-ija, niti drugih opojnih droga, nema u tijelu Ubijenog Davida. 

Nobilo, Slugo Pokorni, gdje“nestaše” video zapisi sa brojnih kamera što pokrivaju Trg?

15.
“Kukavičije jaje” je eksplicitno: “Nije zavjera policijsko-tužilačkih organa da bi se ubio 21-godišnji dječak, to nije istina”!

Nobilo, taj potrošeni lažni mudrac ovdašnjih Tirana, pokušava nevješto zamijeniti teze ovim tvrdnjama.

Nikad niko nije ni rekao da je Davidovo Ubistvo “zavjera policijsko-tužilačkih organa”; Od početka se tvrdi da je Davidovo Ubistvo naručeno, da su u njemu učestvovali pojedini pripadnici MUP RS, da je naređeno iz vrha MUP RS.

Ali Zataškavanje Ubistva jeste Zavjera policijsko-tužilačkih organa, Kriminalaca koji dominiraju tim institucijama. I u to nema nikakve dileme, jer se već osmi mjesec istraga opstruiše, kako se Naručioci Ubistva, Ubice i saučesnici ne bi pohapsili. I jer je to dokazano brojnim podacima!!!

16.
Uostalom, istim tim “organima” trebalo je 100 dana da donesu bilo kakvu Naredbu, čak i onu sramnu Vrećinu.

17.
Nobilo je raskrinkan; Sam je sebe maksimalno ponizio, doveo u poziciju sluge koji brani ukotvljene Zločince u PravosudnoPolicijskim organima; Jednostavnije rečeno, on brani PravosudnoPolicijku Zločinačku organizaciju.

18.
To je činjenica koju “kukavičije jaje” ne može ničin opovrgnuti. 

Tu činjenicu potvrđuje i podatak da je Nobilo prvo iznio niz neistina, manipulacija, zamjena teza… u intervjuu, potom otišao u Okružno Tužilaštvo, a da ni o jednom ni o drugom nije prethodno obavijestio Davora Dragičevića, kojeg je navodno zastupao.

19.
Jasno je i zašto nije - Zato što Nobilo nije zastupao porodicu Dragičević, već one koji hoće da ih Unište -PravosudnoPolitičku mafiju, čiji je on advokat. 

Njegovi postupci 09.11. su samo još jedan bezuspješan pokušaj udara na Davora, grupu “Pravda za Davida”, sve Ljude koji ih podržavaju, sračunati kako bi se Dragičević kompromitovao.

Ništa od zacrtanih ciljeva Nobilo nije postigao, sem što je kompromitovao sam sebe. Zauvijek.