петак, 9. новембар 2018.

Davor: Neću dozvoliti drugo ubistvo svoga sina; Mene ne zanima ko je njih i kako doveo; Idem do kraja

piše: S.V.“Bio sam upućen da trebaju doći, ali nisam obaviješten da su došli. Nisu mi rekli da će danas u pola tri doći u Tuzilastvo. Oni treba da budu advokati Davora Dragičevića. 

Neću dozvoliti drugo ubistvo svoga sina. Mene ne zanima ko je njih i kako doveo. Idem do kraja. 

Ako treba protiv čitavog svijeta, protiv čitavog svijeta. Imam povjerenja u jednu osobu, reci ću u koju nakon što izadju. Tražim da se vidi ko je oteo Davida. Ako neće, otkazaćemo saradnju i advokatima i Tužilaštvu. Ići ćemo na bh. institucije. Ako ni to ne bude moglo, idemo pred strane sudove”, izjavio je Davor Dragičević, čekajući da se završi sastanak tzv. Advokatskog tima u Okružnom Tužilaštvu.

On ih čeka već nekih pola sata, a oni su došli u Tužilaštvo, a da ga o tome nisu obavijestili, iako su  tako ranije dogovorili.

Advokatski tim je došao bez klijenta. Vidjećemo kad izađu. Ako ne bude pomaka, ako bude drugi montirani proces, ostaće samo jedan član, a ostalima ću se zahvaliti. Čekaćemo dok ne izađu. Ne znam da li su oni advokati Tužilaštva, Dodika ili Davora Dragičevićaa. To će danas jasno morati da kažu”, rekao je odmah po dolasku Okružno tužilaštvo Davor Dragičević.

Takozvani Advokatski tim Davora Dragičevića na sastanku je u Okružnom tužilaštvu Banjaluka, ali bez ijednog člana porodice Dragičević.

Davor Dragičević ranije je rekao da je dogovoreno da današnjem sastanku u Tužilaštvu prisustvuje i on i da će, tom prilikom, tražiti da mu se daju dva video zapisa. 


Međutim, desilo se suprotno od njegovih očekivanja.