уторак, 6. новембар 2018.

Davida Dragičevića Ubice proglasili mrtvim 18.03. u 15 časova i 18 minuta, iako je David bio živ
piše: Slobodan Vasković

1.
Naručioci Ubistva i Ubice Davida Dragičecića su svoju žrtvu proglasili mrtvom 18.03. u 15 časova i 18 minuta, sve ga tri i po sata nakon što je prijavljen njegov nestanak.

2.
U 15 časova i 18 minuta Ubice su poslali zahtjev Fejsbuku da proglasi Davida mrtvim.

3.
Davor Dragičević je ranije u nekoliko navrata pominjao da je njegov sin proglašen mrtvim na Fejsbuku i njegove tvrdnje pokazale su se potpuno tačnim.

4.
Nažalost, potpuno tačnim su se pokazale i njegove tvrdnje da je David ubijen, da je njegovo Ubistvo pomno planirano i izvršeno - pretučen je brutalno, otet, na kraju likvidiran.

5.
Kakvi su to Monstrumi koji su Likvidirali Davida zaista je teško zamislivo racionalnom umu, posebno nakon dokaza da je njegova smrt praktično obznanjena na Fejsbuku, a da je David još uvijek bio živ i izložen torturi.

6.
Ova činjenica ukazuje da je organizacija ubistva bila planirana do detalja i da Naručioci Ubistva i Ubice nisu ništa prepustilu slučaju.

7.
Da bi neko bio proglašen mrtvim na FB, mora biti poslan dokaz platformi, može to  učiniti   ovlaštena osoba, koja se ima “legacy” ili neko ko ima pristup njegovom profilu!

8.
“Legacy” je osoba koja je u stanju da onemogući pristup FB kada umre osoba koja je za taj akt ovlastila “legacy”. 

9.
Nije uopšte vjerovatno da bi Mladić/Dijete koji ima samo dvadesetjednu godinu uopšte razmišljao o smrti, posebno da nekom da status “legacy”, tako da je izvjesno da je taj status neko od Otmičara/Ubica dodijelio sam sebi i Davida proglasio mrtvim u vrijeme dok su ga mučili. Odnosno, da je taj Neko imao pristup njegovom profilu. 

10.
Morbidno! Morbidno, ali to jeste jedna od mogućnosti.

11.
Druga, ništa manje morbidna i užasavajuća mogućnost, jeste da su Ubice već imale odštampan Smrtni list koji su proslijedili platformi i zatražili da Davida proglasi mrtvim, što je platforma i učinila.

12.
Osim Smrtnog lista, kao dokaz može poslužiti video zapis ili fotografija.

13.
Budući da je David 18.03. u 15 časova i 18 minuta bio živ, iako zarobljen, Ubice su iskoristile ili već ranije pripremljen Smrtni list, kako bi FB dokazali da je njihova Žrtva mrtva ili su, pak, imali u svom Eskadronu Smrti Nekog ko je znao šifru Davidovog FB profila, otvorio profil, proglasio sam sebe za “legacy” i Davida Dragičevića proglasio mrtvim.

14.
Užas je riječ koja ni blizu ne opisuje navedenu situaciju, za koju postoje dokazi.

15.
Užas je šta su sve uradili Davidu i užas je što su te Zvijeri i dalje na slobodi.

16.
Na slobodi su zato što su zaštićeni od dijela vrha MUP RS i vrha Pravosuđa, koji zajedno čine PolicijskoPravosudnu Zločinačku organizaciju, koja hara Republikom Srpskom.

17.
U samom vrhu te Zločinačke organizacije su Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, Nedeljko Lubura, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma, Milan Tegeltija, predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta i Miodrag Bajić, zamjenik republičkog javnog tužioca.

18.
Drugi krug te zločinačke organizacije, koja je (direktno/indirektno) učestvovala u Likvidaciji Davida, potom zataškavanju Ubistva, čine Darko Ćulum, direktor Policije, kao i tužioci Želimir Lepir (Glavni tužilac OJT Banjaluka), Mladen Mitrović (Glavni tužilac OJT Prijedor), Dalibor Vrećo postupajući tužilac u predmetu Ubistva Davida Dragičevića.

19.
Svi navedeni, uz brojne druge Saučesnike, ne dozvoljavaju rješavanje Ubistva Davida Dragičevića, hapšenje Naručilaca Likvidacije, Ubica i saučesnika i dok god su na funkcijama, koje obavljaju oni koji su na najokrutniji, najjeziviji, najpodmukliji, najmorbidniji, najužasniji… mogući način ubili Davida, biće na slobodi.

20.
Nažalost to je činjenica, kao što je činjenica da se sasvim slobodno kreću i Ubice Milana Vukelića, Ivone Bajo, Nikole Đurovića, Jovana Arbutine, Danijele Novaković i brojnih brojnih drugih žrtava NarkoKlana koji suvereno vlada Republikom Srpskom.   

21.
Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine. Naveo je, 02.07., da je David ubijen tačno u 22 časa i 17 minuta. 

Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.
Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.
Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, Dubravko Kremenović, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS), Predrag Ćeranić, savjetnik ministra unutrašnjih poslova; tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… (nastaviće se)