уторак, 22. јун 2021.

(VIDEO) Horor u NSRS: Satanista koji tvrdi da je “ukusna krv smrtnika”, prijeti smrću, zaposlen je u parlamentu RS; Riječ je o Velikoj “Todorovoj Kur….“ koje se "Bušido” Čubrilović ne odriče


Piše: Slobodan Vasković


Pisao sam već o tome kako se Nedeljko Čubrilović, predsjednik parlamenta, ne odriče Velikog Todora i njegove Kur…., kojeg je primio bez konkursa na posao u Narodnoj skupštini RS. 



Đorđe Todorović, alijas Velika Kur…., je Satanista, Zvjernik kojem je Sekta dala vrlo zahtjevan posao - nije lako zadovoljiti Čubrilovićeve “Bušido” apetite.


Međutim, Velika Kur… Todorović koji se javno deklariše kao Satanista je, što ne reći, mentalna trulež. Nije sramota biti bolestan, sramota je ne liječiti se, a neviđena bruka je primiti Satanistu koji se hvališe kako je "ukusna krv smrtnika" da radi u Narodnoj skupštini RS.



Njegovo ponašanje podsjeća na djelovanje džeparoša i heroinca Igora Žunića, šefa Kluba poslanika “Crvene Sekte”, koji uživa u “Zlatnom tušu” i Koprofagiji.



Todorović ne krije da je Satanista i da mu je “ukusna krv smrtnika”. Nema potrebe za bilo kavim daljim komentarisanjem tog morbidnog, zastrašujućeg, bolesnog, jezivog video klipa Čubrilovićevog najnovijeg “pika”, objavljenog na popularnoj mreži "Tik Tok"..



Uz to, “Veliki Todor”, kako ta opasna Budala sebe naziva, otvoreno prijeti svima onima koji ga kritikuju, navodeći kako mu “smrtnici smrde na smrt”.



Svašta se proteklih decenija izdešavalo i vidjelo pod svodovima parlamenta RS, ali je Todorović, njegovo upošljavanje u NSRS, vrhunac propadanja tog doma i pokazatelj trulosti i bolesti kako režima, tako i svih institucija koje su Zvjernici Milorada Dodika teško zagadili žgadijom i neskrivenim pervertitima.  



Čubrilović nije reagovao kada su u javnost isplivali snimci na kojima Toorović, otvoreno hvali svoj, navodno, veliki ud, kada govori o Zvjernicima i inim idiotlucima, igrajući na opciju "vrijeme će učiniti svoje" i zaboraviće se njegovo bavljenje "Velikom kur....".



Međutim, stati iza Sataniste koji javno navodi kako mu je “ukusna krv smrtnika” i prijeti smrću kritičarima je horor bez presedana u istoriji parlamentarizma i Čubrilović bi zbog toga morao biti smijenjen. (nastaviće se)