петак, 25. јун 2021.

Kristijan Krezić, glavni savjetnik Milorada Dodika, svjesno ponižava “Subjekt” koji savjetuje: Dodik trpi Krezićeva poniženja, jer mu je obećao “srediti” kredit od 500 miliona evra


Piše: Slobodan Vasković


Najuži krug saradnika Milorada Dodika šokiran je poniženjima koje šef “Crvene Sekte” doživljava od svog nedavno promovisanog Glavnog savjetnika za sve i svašta Kristijana Krezića.


Krezić na zakazane sastanke sa Dodikom, u zgradi Vlade RS, obavezno kasni od sati po do dva, a Prvi Sektaš ga strpljivo čeka.


Dodik, takođe, vrlo strpljivo tih sat i po do dva, da “ubije” vrijeme, svako malo poziva Krezića putem telefona, ali se Glavni savjetnik ne javlja.


Krezić se ne javlja, jer, prema mojim izvorima, ima “pune ruke” posla - opija se sa “poslovnom pratnjom” ženskog pola, pri tom “kujući” planove o “napretku” kako Republike Srpske, tako i Dodika.


Kreziću je sve dozvoljeno, jer je obećao Dodiku završiti kredit od 500 miliona evra, koji bi lideru “Crvene Sekte” omogućio da bez većih finansijskih problema dočeka iduće oktobarske izbore. Zato trpi Krezićeva poniženja, do mjere da krijući “škrguće zubima”.


Krezić je prevarant iz Hrvatske, saradnik tamošnjih obavještajnih službi, a u Banjaluku je stigao kao partner Dodiku u proizvodnji “medicinske” marihuane, o čemu sam detaljno pisao.


“Trava” je sada u drugom planu, kredit je ključan, a Krezić je taj koji se poigrava sa Dodikom kao što se Dodik iživljava i poigrava sa radovanom Vrtnim Patuljkom Viškovićem, poznatim Gigantom izgovorenih gluposti i nebuloza.


Nije poznato šta Krezić i Dodik misle založiti/prodati kako bi se došlo do tih 500 miliona evra, ali poznavajući Dodika spreman je prodati bilo šta - od “Elektroprivrede RS”(koja ne vrijedi ni pola pomenutog iznosa) do Republike Srpske.


Krezićevo poigravanje sa Dodikom se nastavlja, bitno je da je njegov džakuzi u funkciji, a “Subjekt savjetovanja” može i da čeka. 


“Crvena Sekta” koja javno progoni iz Republike Srpske (što im je ključni cilj - uništiti biološki narod) u rukama je Krezića koji sa njom i njenim “Prvosveštenikom” trenutno radi šta hoće. Može mu se, što i ne bi! (nastaviće se)