петак, 11. јун 2021.

Kristijan Krezić, Dodikov partner u proizvodnji “medicinske marihuane”, u zgradi Vlade RS, na svom novom radnom mjestu Dodikovog Glavnog savjetnika

Dodik i Krezić

Piše: Slobodan Vasković


Kristijan Krezić, prevarant iz Hrvatske, koji u dilu sa Dodikom otpočinje proizvodnju “medicinske marihuane” u Lijevče polju kod Banjaluke, stigao je u zgradu Vlade RS u "velikom" stilu na svoje novo radno mjesto.


Krezić je ušao u prostorije koje koristi Dodik.


Nije to začuđujuće, jer je Krezić trenutno na funkciji Glavnog Dodikovog savjetnika za sve što im padne na um, iako nije zvanično imenovan na tu poziciju.


Vasiljević (desno)

Na njoj je zamijenio Dragana Vasiljevića, takođe, prevaranta iz Hrvatske, koji je, uz Dodikov blagoslov, uništio firmu “Farmland”, pri tom izvlačeći desetine miliona KM iz budžeta RS.

Krezić sada nastavlja Vasiljevićev pljačkaški posao, s tim da on neće djelovati “preko goveda”, već, osim proizvodnje “medicinske marihuane”, na "svjetskim" finansijskim tržištima.



Krezić se u pred zgradu Vlade RS dovezao u skupocjenom bijelom džipu “Mercedes” sa vrlo interesantnim tablicama na kojima piše “ZG-Krezić”.


Mercedes je nova “G klasa” i njegova cijena je minimalnih 400.000 KM.


Krezića mnogi dovode u usku vezu sa obavještajnim službama Hrvatske, pa je za očekivati da će imati šta savjetovati Dodiku. (nastaviće se)