среда, 2. јун 2021.

Zločinački maloumnici: Prostačka Pijandura Simić i Vaginalni Heroinac Žunić izgradili dvije brane na rijeci Ukrini, u centru grada, da bi krali šljunak, a ne zaštitili Derventu od poplava, koja će biti potopljena u slučaju velikih padavina

Vaginalni heroinac Igor Žunić i Prostačka Pijandura Milorad Simić
 

Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorad Simić, Gradonačelnik Dervente, Primitivna Hulja i Prostačka Pijandura, koja građane tog Grada, koji ga kritikuju, naziva “paščadima”, prijeti poremlaćivanjem, težim fizilčkim napadima, na velike pravoslavne praznike sveštenstvo naziva najpogrdnijim imenima, čak i vladiku Fotija, jednog od najpoštenijih i najduhovnijih crkvenih velikodostojnika…, privatizovao je taj Grad.



Simić Derventu bjesomučno pljačka, u skladu sa “gangsterskim kanonima” SNSD-a, stranke kojoj pripada.


2.  

Pripadnik te sekte iz Dervente je i džeparoš i Igor Žunić, šef Kluba poslanika SNSD-a u srušenom parlamentu, koji štiti dilere heroina, sa naglaskom na dilerke, sa kojima je u bliskim intimnim vezama, što sam detaljno opisao.


3.

Iako se lično ne podnose, Hulje Simić i Žunić našli su najmanji zajednički imenitelj funkcionisanja - očekivano, to je pljačka građana i Grada.


4.

Otimaju na svemu, Prokletnici, što očima vide, pa i na vađenju šljunka iz rijeke Ukrine. Tu Simić ima mnogo veći udio od Žunića, ali ni zaštitnik dilera heroina nije ostao bez svog dijela ukradenog kolača.


5. 

Blasfemični Kroner Simić, koji funkcioniše po principu “za ljubitelja dobre kapljice nikad nije rano”, te je mortiran već oko sedam ujutro, pa potom u kontinuitetu, u skladu sa “gangsterkim kanonima” Sekte kojoj služi - SNSD, otima i ruši, svjesno, na onim poslovima koji stanovništvu nanose najveću štetu.



To je princip rada “Istrebljivača Naroda” Milorada Dodika čiji je konačni cilj biološko uništenje naroda u Republici Srpskoj.


6. 

Jedno od najvažnijih pitanja za građane Dervente jeste uređenje i čišćenje rijeke Ukrine koja protiče kroz centar  grada. 


Poplave koje su pogodile Derventu 2010., 2014. i 2017. godine, nanijele su Gradu ogromnu štetu, jer se Ukrina izlila doslovno u centru.


7.

Upravo zbog toga, ogroman novac građana, iz budžeta Dervente, godinama se izdvaja za navodno čišćenje korita rijeke Ukrine; Navodno, jer je mehanizam “čišćenja” Simić tako podesio da je on sistem pljačkanja, koji ne donosi nikakvu zaštitu od poplava. Dapače!


8.

Gotovo suludo djeluje ono što je Simić napravio, kako bi mogao beskrupulozno pljačkati na vađenju šljunka iz Ukrine.



U centru grada izgrađene su dvije propusne brane koje su trebale da zadrže krupni materijal kako bi se korito lakše čistilo. Brane zauzimaju prostor u visini parka 9. januar, kraj kojeg je vaginalni heroinac Žunić oteo atraktivni plac na kojem sa svojim bolesnim primitivnim zlim nepismenim kumom Denisom Pijetlovićem, namjerava izgraditi stamboeno-poslovni objekat o čemu sam detaljno pisao u tekstu "Džeparoši Žunić i Pijetlović, Cvijanovićkini štićenici, nakon mafijaškog ugovora sa notornim kriminalcem Simićem, gradonačelnikom Dervente, dokopali se placa u centru Grada na kojem će graditi stambeno-poslovni objekat; Simboli Dervente će biti porušeni kako bi se Klošari i kumovi Žunić i Pijetlović kriminalnim radnjama dokopali miliona"!


9.

Umjesto da zaštite grad, izgrađene brane su napravile samo dodatnu štetu, jer se ne čiste, a oko njih je izraslo ogromno šipražje koje će, u slučaju novih poplava, zapušiti korito u popunosti. I izazvati pravu katastrofu!!!


10.

Brane su napravljene kako bi  se u centru grada, na prostoru koji je njima zagrađen, zadržavao i eksploatisao šljunak za potrebe građevinskih firmi, koje odreda rade za Hulju Simića i njegovu BudžetskoParazitsku “Dinastiju”, čiji su svi pripadnici na jaslama entiteta. 


11.

Malo im je koliko god uzmu, pa otimaju na svakom poslu.


Vođstvo Dervente godinama raspisuje tendere za čišćenje grada i godinama posao dobija firma "2D Živković" u vlasništvu Vlade Živkovića, rođaka Hulje Simića. 


Živkovićeva firma uzme pare iz budžeta grada i za čišćenje korita Ukrine, ali čišćenje rijeke se obavlja isključivo samom centru grada - na prostoru između dvije brane koje zadržavaju šljunak.



Korito rijeke, ispod i iznad brana, godinama ostaje neočišćeno i zaraslo u šiblje koje je gotovo potpuno začepilo njen protok. 


12.

Potpuno je jasno da je svrha izgradnje brana bilo stvaranje riječnog zastoja na kome bi se skupljao riječni šljunak. Jednostavnije rečeno, Zločinačka Hulja Simić napravio je branne kako bi zaradio, a ne da bi se zaštitio grad od poplava. 



Najmonstruozniji Zločinački umovi su ništa spram Zlotvorskih Prokletničkih menntalnih sklopova “Istrebljivača Naroda” Milorada Dodika.


13.

Prema dostupnim infomacijama, potvrđenim iz nekoliko nezavisnih izvora,  firma "2D Živković" izvadila je nekoliko desetina hiljada m3 šljunka,koji je prodan; Sve to činjenio je i čini se pod plaštom čišćenja korita. 



Iako godinama eksploatiše šljunak, za sve to vrijeme ta firma nikada entitetu nije platila vodoprivrednu naknadu za taj posao.


14.

Nije samo Velibor Vlade Živković, rođak Pijane Hulje Simića, koristio i prodavao šljunak, već je korišten i za kupovinu glasova za Simića na proteklim lokalnim izborima, a za vaginalnog heroinca Žunića, u kampanji za opšte izbore. 


Iako je šljunak najvećim dijelom prodan, nije plaćen porez na dobit. 


Godinama se pod kontom čišćenja korita provodi čista eksploatacija,bez ikakvih obaveza budžetu entiteta, što je višestruka pljačka u režiji Simića, koju podržava vaginalac Žunić.


15.

Samo po ovom osnovu, godišnje se ošteti budžet Dervente u iznosu od preko 100.000KM. 


Živković je zadužen i za pranje novca za Gangsterku La Bandu Simić. Njih dvojica oprali su milione, pokradene tokom uređenja centra grada preko Živkovićeve firme, o čemu ću pisati u narednim nedjeljama.


16.

Kakva Hulja je Simić svjedoči i činjenica da ga njegov gangsterki saradnik Živković po derventskim kuloarima kvalifikuje kao pošast! (nastaviće se)