уторак, 15. јун 2021.

Kostreševićev “tika taka” protiv Lukača: Optužuje ga da je preko FK “Policajac” reketirao banke i osiguravajuća društva i najavljuje istragu; Na udaru jedan od Lukačevih najprljavijih igrača Pepe Šarić; Navijačica Cvijanović napustila Lukačev "Alkatraz" i preuzela Dodikove "Principe"


Piše: Slobodan Vasković


1.

Siniša Kostrešević, direktor Policije RS, voli biti “u trendu”. Posebno kada su ataci na Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova i njegovog zakletog neprijatelja u pitanju.


2.

Trendli Kostrešević je dobio izvanrednu ideju: Pošto je u toku Evropsko prvenstvo u fudbalu, on je nasrnuo na FK “Policajac”, preciznije KMF "Policajac", iza kojeg stoji Šarić, a iza Šarića Lukač.


3.

Kostrešević, po Pepovom pristupu fudbalu - “tika taka”, optužuje, a najavljuje i konkretnu istragu protiv Borislava Šarića, načelnika Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata, da je FK “Policajac” iskoristio, sa još nekoliko Lukačevih “igrača”, da reketira i iznuđuje novac od niz banaka i osiguravajućih kuća.



4.

Sve je, kako Pep Kostrešević tvrdi, urađeno tako što su iznude predstavljene kao donacije. 


5.

Šarića, kojeg zbog grube i prljave igre u FK “Policajac” zovu Pepe, u poluvremenu, nakon Kostreševićevih brojnih ataka i nekoliko uklizavanja s obje noge direktno u finansije FK “Policajac”, a i Pepeovu glavu, otrčao je kod svog “trenera” Kundaka DeLea da mu se požali na pregrupu igru Pepa Kostreševića.

6.

Kundak je htio da doživi nervni slom, ali kako u kundaku nema ništa, puno drvo, nije mu to pošlo za rukom, pa je Šariću naredio da u drugom poluvremenu pokuša Kostreševića s obje noge udariti u rebra, tako snažno da ga iznesu sa terena. Bez rebara koja bi ostala na zalenom tepihu.

7.

“Fudbalski” nastavak teškog sukoba Kostreševića i Lukača, koji je nastavljen preko FK “Policajac” i teških optužbi za reketiranje i ucjene koje su činili najviši funkcioneri MUP RS se nastavlja.


8.

Vlasnik kluba “Sve otmi, 2/3 satari, 1/3 protjeraj”, Milorad Dodik, u kojem je Kostrešević i trener i igrač (iako već poodavno veteran, bez nekih značajnijih uspjeha) nastavlja da snažno udara na Lukačev “Tim” za ucjene, iznude, otimačine, sa krajnjim ciljem da ga zatvore.


9.

Taj cilj za njih je ključan, jer namjeravaju da Lukaču na leđa “natovare” štošta - od pljački do ubistava. Dodik smatra da je to jedan od načina da se izvuče, posebno nakon što je “čuvenu” Lukačevu navijačicu Željku Cvijanović, donedavnu šeficu “Alkatraza”, doveo na svoju stranu tribina i sada vodi “Principe”!


10.

Sljedeći nivo sukoba u ovoj maloj Režimskoj gnusnoj igrici je “Rolerobol” - na kraju samo jedan ostaje!