четвртак, 10. јун 2021.

Zvjernici: “Velikog Todora” i njegove “kur….” Čubrilović se ne odriče; “Velika kur…” viđena ponovo pod svodovima parlamenta (VIDEO); Dr Tilu Lilu Đajić nije došao na sastanak sa Čubrilovićevim DEMOS-om, ostavljajući ih da čekaju kao zadnje "Todorove kur...."


Piše: Slobodan Vasković


“Velikog Todora” i njegove "kur…." Nedeljko Čubrilović, predsjednik urušene Narodne skupštine RS, se ne odriče.


"Velika kur…." Todor, koji se, u sektaškim redovima, zove Đorđe Todorović viđen je i 10.06. pod svodovima parlamenta. Primljen je kao pripravnik, uprkos tome što javno promoviše vlastiti ud.


“Bio je utučen, Krio se po ćoškovima, Sklanjao se sa puta svima. Djelovao je kao Big Pusy, a nikako kao V.K.”, tvrde moji izvori.


Vrlo čudno za nekog ko se javno predstavlja kao “Velika kur…”, odnosno “Veliki Todor” i ko je u parlament RS dospio “po preporuci” pervertita, egzibicionista, kompleksaša i sličnih marginalaca koje je Režim Milorada Dodika isforsirao i izdigao na neslućene visine kako bi što lakše opljačkali i uništili entitet.


Kada pogledate još nekoliko suludih video uradaka “Velike kur….” shvatite da je, u karakternom smislu, “Todor” baš “Prava Povelika kur….”; Prezir koji, javno, iskazuje prema “običnim smrtnicima” ukazuje da je u NSRS pristigla još jedna Spodoba koja je, u najmanjem, trebalo da se nađe u nekoj ustanovi poluotvorenog tipa za liječenje teških kompleksa i frustracija, a nikako u parlamentu RS.

“Čuvajte se smrtnici stižu zvjernici”, kaže u jednom video uratku karakterna “Povelika kur….”, što je zaista tačno; Zvijeri Milorada Dodika su ovladale narodom prije petnaest godina, a sa njima i za njima idu “Zvjernici”, sektaši koji ne prezaju ni od kakvog zla.



Da je drugačije, pomenuta karakterna "kur.…" mogla bi samo sanjati da se zaposli u parlamentu; Ovako to je prirodan red stvari - Smeće privlači smeće; Zlo privlači Zlo; I jedno i drugo šire zarazu.


Zato i ne čudi što se Nedeljko Čubrilović, koji je najodgovorniji za njegov prijem na posao u parlamentu, ne odriče ni po koju cijenu ni “Todora” ni njegove “kur…”. Mora da ima vrlo ugodan razlog za to. Posebno nakon razočarenja koja je doživio Gradski odbor DEMOS-a Banjaluka.


Zakazali su sastanak sa Gradskim odborom Sektaša, koji se trebao održati 08.06., ali dr Tilu Lilu Vlado Đajić&Pratnja se nisu pojavili. 


Čubrilović i "DEMOS"-ovci su čekali prekraćujući vrijeme gledanje uradaka "Velikog Todora" o njegovoj "Velikoj kur....", što je, zaista, zanimljiv način "ubijanja dosade". Sastanka nije bilo. Dr Tilu Lilu se nije uopšte javio, a izvori tvrde da je, između dva šmrka, izjavio kako je njemu već  "pun kur.." tih "kur...." iz DEMOS-a!



Dok raznorazne manje i veće karakterne "kur…", na čelu sa Najvećom Karakternom "Kur….." Dodikom, razaraju ono malo što je preostalo od institucija RS, normalni, školovani, mladi ljudi (svih zanimanja) bježe iz tog entiteta kao iz Sodome i Gomore, pod motom “Što dalje, to bolje”!

(nastaviće se)