среда, 9. јун 2021.

(VIDEO) Skandal u NSRS/Čubrilović primio Velikog Todora, koji se javno, na Tik - Toku, hvali Velikim Udom, u parlament i ko zna gdje još


Piše: Slobodan Vasković


Narodna skupština RS, poodavno srušena, postala je stjecište pervertita, egzibiconista, raznoraznih tipova vrlo čudnih sklonosti.


Primarno mislim na rukovodstvo i jedan dio uposlenika koji su u posljednjem mandatu Nedeljka Čubrilovića, predsjednika takozvane NSRS, zaposlili se u toj instituciji.


Tako je Čubrilović primio kao pripravnika Đorđa Todorovića, koji je počeo da radi 08.06.2021. godineTodorović je navodna Tik-Tok zvijezda, jer u svakom video klipu naglašava svoj veliki ud.


Izgleda da je "Todorova kur...." baš fascinirala Čubrilovića, poznatog političkog pimpekčića.


Kako Milorad Dodik ima svog Udo Šugo Bota Borisa Udovičića, tako je i Čubrilović odlučio da ima svog, pa je navodnog Velikog Todora primio u parlament RS i ko zna gdje još.Zaista sramotna praksa, posebno zbog niza mladih obrazovanih ljudi koji godinama čekaju na Zavodu za zapošljavanje bezuspješno, na kraju se odlučuju da napuste Republiku Srpsku, a Čubrilović prima Velikog Todora, Đorđa Todorovića kao pripravnika.Ukoliko se Veliki Todor dobro pokaže kod Čubrilovića možda ga Dodik primi, a i zaposli u svom kabinetu i zamijeni Udo Šugo Bota Borisa Udovičića.


Pogledajte video i sami se uvjerite kakvi Idioti vode Republiku Srpsku!