субота, 5. јун 2021.

“NarkoPerestrojka”: Medelinski Narko Kumovi Stevanović, Mijatović i Ilić pokušavaju se spasiti “političkim” odmicanjem od Dodika i već najavljuju da će ga napustiti, “jer mu se vlast raspada”; Narko Arterija Zvorničkog Narko Kartela koju prevodi tajkun Riđošić, a glavni operativac je njegov zet Željko Seljak Petrović - svi detalji


Piše: Slobodan Vasković


1.

Kumovi Zvorničkog Kartela Zoran Prokleti Lihvar Stevanović, Siniša Psiho Mijatović i Dejan Hijena Ilić krenuli su u prestrojavaje i odmicanje od Milorada Dodika, jednog od dvojice Kumova “Kriminalnog Sindikata”, koji intenzivno radi na biološkom uništenju naroda u Republici Srpskoj. 


(Drugi Kum “Kriminalnog Sindikata” je Dragan Lukač, koji je u sukobu sa Dodikom i koji, takođe, pravi otklon od njega, ali mu zadaje i snažne udarce, zasad, “ispod radara”.)


2.

Prokleti Lihvar Stevanović je u posljednjih nekoliko dana nekoliko puta javno izjavio da se “vlast SNSD-a urušava” i da on neće čekati njen poptuni kraj koji će se desiti, najkasnije, na sljedećim opštim izborima, već da uveliko radi na “prestrojavanju” i traženju partnera za nastavak “političkog djelovanja”. 


3.

Isto čine i Mijatović i lić, a ključni razlog gangsterske “Perestrojke” jeste pokušaj da se zaštite od krivičnog progona zbog brojnih zločina koje su počinili, među kojima je najveći trgovina narkoticima, zaštita narko dilera i trovanje mladih u Zvorničkoj Regiji opijatima.


4.

Kartel Grada Droge Zvornika dio je monstruoznog kriminalnog Krakena Slaviše Kokeze, kuma Psiha Mijatovića, sa jedne strane i Veljka Belivuka, za kojeg su prali novac kupovinom zemljišta na Jahorini i području Istočnog Sarajeva, kao i u samom Zvorniku i izgradnjom stambeno-poslovnih i turističkih objekata. Kampanja pranja novca je u punom jeku, o čemu ću uskoro opširnije izvijestiti.


5.

Iako se nalaze pod istragom, pokušavaju prikriti tragove nedjela, mafijaški Trio iz Medelina i dalje radi sve navedene prljave poslove, jer iz tog kola se ne izlazi, kada se jednom u njega uđe.


6.

U ovom tekstu otkriću novu, vrlo snažnu i nasilnu granu, jednu od najjačih,  Medelinskog Kartela, koja jako jako dugo razara tkivo Grada i naroda koji živi na tom području.


Željko Petrović&Gang

7.

Ključni akteri te Arterije Kartela su, osim navedenih Stevanovića, Mijatovića i Ilića, Dragan Riđošić, visoki funkcioner SNSD-a, višedecenijski kriminalac koji nikada nije odgovarao za brojna nedjela koja je počinio i njegov zet Željko Petrović, zvani Seljak, rodom iz sela Rastošnica.

Riđošić

8.

Riđošić je, trenutno, zadužen za “političke teme”, dok zet Petrović igra značajnu ulogu u trgovini opijatima i direkto je u tim poslovima naslonjen na Prokletog Lihvara Stevanovića i psiha Mijatovića, a u manjoj mjeri na Hijenu Ilića.


9.

Riđošić je, pored Stevanovića, glavni igrač “Crvene Sekte” u Zvorniku, a njime i njegovim kriminalom, posebno carinskom, baviću se u narednim nedeljama. Za sada samo da podvučem da je decenijski nekažnjeni zločinac odbornik u Skupštini Medelina i direktor poslovnice Fonda zdravstvenog osiguranja u Zvorniku.


10.

Ovaj tekst je usmjeren na raskrinkavanje njegovog nasilnog zeta Željka Seljaka Petrovića i njegovu dilersku mrežu koja nemilosrdno, i pod zaštitom Stevanovića Gladnog i Psiha Mijatovića, truje omladinu kako u zvorničkoj regiji, tako i u njegovoj diskoteci “Sparta” u kojoj se, javno, rasturaju sve vrste opijata - od marihuane do kokaina!


11.

Seljak Petrović ima “posebnu liniju snabdijevanja narkoticima” koja ide preko Mijatovića.


Mijatović i Petrović

12.

Monstruoznot, pokvarenost i podmuklost narko mafije u Medelinu kapilarno pokazuje činjenica da je Seljaku Petroviću, najzaštićenijem Zvorničkom narko dileru, kao “zaslužnom “ građaninu, prostor (u suterenu Doma omladine) u kojem se nalazi diskoteka “Sparta” (300 m2) dodijelio Grad Zvornik, preciznije Zoran prokleti Lihvar i Trovač Djece Stevanović.


13.

“Sparta” je “neosvojiva” trovačnica - najpoznatije mjesto za uživanje i rasturanje droge u Zvorniku, koju štiti Glavni inspektor Narko kartela Aleksandar Vasiljević.


Gladni i Glavni Inspektor Kartela Vasiljević

14.

Stevanović je pomenuti prostor dodijelio Seljaku Petroviću kako bi mu omogućio što lakše raspačavanje velikih količina narkotika, a od velike zarade dio ima i narkogradonačelnik Medelina, koji je i sam lično umiješan u prljave poslove nabavke “robe”.


15.

Prokletnik Stevanović je, dodjeljujući besplatno na korištenje Seljaku Petroviću 300 m2 poslovnog prostora u centru Medelina, na period od dvadeset godina, kupio podršklu svog stranačkog/sektaškog kolege kriminalca tajkuna Dragana Riđošića, čiji je Petrović zet. 


16.

Shemu za rasturanje narkotika u diskoteci “Sparta”, Petrović je detaljno razradio: u diskoteci poslove obezbjeđenja i konobarisanja obavljaju njegovi bliski srodnici Dejan i Bojan Joković, te Radojica Pržulj i Bojan Bozalo. 


Navedeni ujedno i vrše rasturanje opijata u i oko diskoteke “Sparta”.


Bojan Joković

17.

Bojan Jokovic je i odbornik u gradskoj skupštini, kao član “Crvenog Kombija”. 


18.

Drugi Petrovićev bliski srodnik Dejan Joković nije odbornik, ali jeste veliki nasilnik i osuđivan je za razna krivična djela, između ostalog  i za “Napad na ovlašćeno službeno lice”. 


Dejan Joković (desno)

19.

Dejan Joković je, prije nekoliko godina, teško pretukao policajca Živojina Mijatovića i nanio mu teške tjelesne povrede opasne po život: Nekoliko preloma kostiju, među kojima je i prelom vilice.


Bojan Bozalo

20.

Radojica Pržulj i Bojan Bozalo su, takođe, poznati u kriminalnim krugovima kao beskrupulozni nasilnici i dileri narkotika.


Radojica Pržulj

21.

Ova, izuzetno finansijski moćna, grana Medelinskog Kartela ima razvijene i brojne druge poslove o kojima ću pisati u narednim tekstovima, sa namjerom da potpuno ogolim mrežu NarkoMafije koja je Zvornik pretvorila u Grad Droge - Medelin, napravila od njega regionalno narko čvorište, preko kojeg se prebacuju tovari teških opijata, kokaina najviše, ka Zapadnoj Evropi, ali i u zemljama Regije.


22.

Istovremeno, Narko Kartel Stevanovića, Mijatovića i Ilića, sa svim svojim granama, stanovništvo Zvornika pretvorio je u sopstveno roblje koje nemilosrdno eksploatišu i truju drogama, sa ciljem uništenja mladih, koji je jedan od najznačajnijih koraka ka biološkom uništenju naroda, što i jeste glavni cilj “Kriminalnog Sindikata” Milorada Dodika i Dragana Lukača. (nastaviće se i neće stati dok vas sve, Bagro, ne pohapse)