понедељак, 30. јул 2018.

Pisamce Borisu Pašaliću samozvanom Jeca, Cica i Mica

piše: Slobodan Vasković

Jeco, odnosno Borise, ukoliko želiš da demantuješ ono što je navedeno o tvom nasilničkom ponašanju spram radne koleginice u tekstu ”Nasilje u Vladi RS uobičajen način komunikacije: Boris Pašalić, pomoćnik ministra poljoprivrede, fizički zlostavljao radnicu iz tog resora", onda pošalji demanti potpisan svojim imenom.

Ne krij se iza botova i to ženskog imena, po čemu si samo blijeda kopija monstruoznog tužioca Dalibora Vreće.

Jeco, nije u redu da fizički napadaš žene, a za ono što sam objavio posjedujem dokaze. 

I još nešto draga Cico: Džaba sanjaš da ćeš biti ministar - Metuzalem će vladati, ako njegovi pobijede, do Smaka Svijeta.

Zato Mico, smiri hormone, predstavi se svojim imenom, a ako ne smiješ, šta da ti radim - nastavi crkavati kao bot! 
Da ti ne zaboravim naglasiti, pošto si toliko dosadan i uporan da se predstaviš u svom botovskom, ženskom identitetu, narednih dana ću te "termički" obraditi.
(nastaviće se)

Nasilje u Vladi RS uobičajen način komunikacije: Boris Pašalić, pomoćnik ministra poljoprivrede, fizički zlostavljao radnicu iz tog resora (28.07.2018.)

piše: Slobodan Vasković

Boris Pašalić, pomoćnik ministra poljoprivrede u Vladi RS, prije petnaestak dana fizički je nasrnuo na jednu radnicu iz tog resora.

Pašalić je radnicu koja je izrazila nezadovoljstvo, jer je novom sistematizacijom degradirana bez ikakvog osnova, nekoliko puta udario i potom fizički izbacio iz svoje kancelarije.

O ovom odvratnom, nasilničkom postupku, bruji cijelo ministarstvo, ali Pašalić je i dalje na poziciji pomoćnika ministra. I nikom na pamet ne pada da interveniše i udalji nasilnika iz Vlade RS.

Ime radnice poznato mi je, ali ga ne navodim iz razumljivih razloga.

Pašalićev postupak je ne samo svinjarija, neviđeno nasilništvo, već i protiv svih pravila i Zakona o radu i državnim službenicima.

Nadređeni nikako ne bi smjeli da postupaju na opisani način prema podređenim. Posebno je ogavno što je Pašalić udarao osobu ženskog pola. 

Nakon Pašalićevog fizičkog nasrtaja na radnicu dolazila je i policija, ali to je tek forme radi; Da je drugačije, Pašalić bi bio izbačen iz Vlade RS i hitno procesuiran.


Radnica je još dobro prošla - mogla je biti likvidirana, a da ubistvo bude proglašeno zadesom ili samoubistvom u Pašalićevoj kancelariji!