понедељак, 23. јул 2018.

BNTV demolirao RTRS; Reklame na BNTV-u gledanije od "Vijesti" ATV-a

piše: Slobodan Vasković

Za 22 dana jula BNTV je, po gledanosti Dnevnika (19.30h -20h), u potpunosti demolirao RTRS.

Prosječna gledanost u prvih 22 dana jula Dnevnika BNTV bila je 34,63%, dok je Dnevnik RTRS-a gledalo 22,97 posto.

Zbog objavljivanja ovih informacija očekujem da sa RTRS-a ponovo javno pozovu na moju eliminaciju, kao što su to nedavno učinili. 


Još žešće pozive na eliminaciju potpisnika ovih redova očekujem sa ATV-a, jer su istraživanja pokazala da su serije i reklame koje se emituju na BNTV, u periodu od 19h do 19 časova i 30 minuta, gledanije od centralnih "Vijesti" ATV-a, koje se emituju u tom vremenskom intervalu. 


U prvih 22 dana jula, gledanost serije i reklama na BN TV, u periodu od 19h do 19 i 30 časova iznosila je 22,61%, dok je gledanost centralnih "Vijesti" ATV-a bila 16,43%.

To i nije za čuditi, jer su reklame na BN TV zaista izvanredne, dok su "Vijesti" ATV-a zaista pravo smeće.

Kako su prije par dana i sa ATV-a javno pozvali na eliminaciju potpisnika ovih redova, očekujem narednih dana njihove još jače zahtjeve u tom pravcu.

Istina, još uvijek nisam do kraja razlučio da li iza tih poziva na eliminaciju moje malenkosti stoji direktno Akademik građevinske mafije Slobodan Stanković, formalni vlasnik ATV-a ili, pak, mladi junoša D.I., koji je suštinski vlasnik te nekadašnje medijske kuće.


Čim do kraja razlučim koji je od njih dvojice, adekvatno ću odgovoriti na javne pozive na moju eliminaciju. Za razliku od njih, demokratskim sredstvima.

Do tada, samo da podsjetim da je Stanković jedna od osoba koja je instalisala Dragana Lukača na čelo MUP-a RS.