четвртак, 26. јул 2018.

Čvor od Radmile; Vico na baterije zvani Vico; Nešićevi dileri-botovi i Tapkaroš


piše: S.V.

1.
“Radmilin Čvor” u Elektroprivredi RS još nije razvezan.

2.
Čičkovićeva se na poziciji v.d.d generalnog direktora Elektroprivrede RS pokazalo se kao potpun promašaj Režima, odnosno Luke Petrovića, genseka SNSD-a, čiji je kadar.

3.
Ranije sam objavio da Čičkovićeva pola radnog vremena provede plačući, a drugu polovinu drhteći. Razlog leži u činjenici da uopšte ne poznaje sistem i ne smije gotovo ništa da potpiše.

4.
Ta “radna” situacija je nastavljena. Plače i dalje “k’o kiša”. 

5.
Sada Petrović traži način da imenuje sebe umjesto Čičkovićeve,  a uspio je iz igre izbaciti vrlo ozbiljnog kandidata Ljubomira Mrdu. Razlog - kao Mrda ima previše godina. Iako je u odnosu na Stevu Mirjanića  Metuzalema još uvijek, po godinama, u začeću.

6.
Bez obzira na to, Mrda neće mrdnuti iz “Elektrodistribucije” Pale. 

7.
Stvari u svoje ruke u ERS preuzeo je mlađani Darko Milunović, finansijski direktor Javnog preduzeća. Preciznije, preuzeo je olovku pa potpisuje šta mu se naredi.

Zna se i ko naređuje.

8.
Sad se u poslovanje ERS upetljao i Vico Zeljković zvani Vico. Vrlo kredibilna ličnost za upropastiti sve čega se dotakne. I uništiti.

I vrijeme je bilo da se Vico priključi na struju; Predugo radi na baterije.

Vico zvani Vico je vlasnik firme “Eko grupa” koja se bavi otpadom; što i ne čudi, ako se ima u vidu da je Vico FK “Borac” odveo na otpad.

Vico je inače vrlo smiren dečko. Nije često sklon nasilju; Samo ponekad. Kad mu prekipi i na nos i na uši.

9.
Nenad Nešić je vrlo aktivan - sa državnim parama asfaltira prilaze glasačima.

Plaća i botove, mahom sitne narko-dilere. Kad ne dilaju, botuju.

10.
Evo i spiska kome je sve Nešić asfaltirao prilaze; Vrijednost sitnica - 180.000 KM.



Sledeći put ću objaviti spisak Nešićevih botova, ili, ako vam se više dopada, sitnih dilerčića.

11.
Jedno od važnijih pitanja u izbornoj kampanji je da li se Darko Babalj kandidovao za Narodnu skupštinu ili za Papka?

I da li već djeluje kao Papak, kako bi, nakon izbora, što spremniji odigrao tu ulogu? 

12.
Drugo važno pitanje jeste zbog čega Srđan Milović, poslanik SNSD-a, smatra Milorada Dodika već otpisanim? Da mu nije kakve kvalitetne informacije dostavio Milimir Govedarica, Republički pravobranilac, koji, primarno, gleda kako da odbrani sebe.

13.
I na kraju vijesti iz sporta.

Početkom jula sam objavio da Fudbalskoj reprezentaciji Srbije na Svjetskom prvenstvu nije pomogla ni podrška ovdašnjeg finansijskog razarača Zorana Klajda Tegeltije.

Tegeltija je u društvu Milana Keserovića i Aleksandra Leke Mrdića (zaposlen u UniCredit banci - kako to previše poznato zvuči), pratio neke od utakmica u Moskvi.

Tegeltija&pratioci su rezervisali aprtmane u skromnom hotelu “Four Seasons”, gdje noć košta 3.000 evra; Ukupno 9.000 evra za jednu noć  Navijačkog tima Vlade RS.

Gdje je poenta: U UniCredit banci došlo je do velikog pada raspoloženja nakon ove vijesti; Tvrde lažno da mlađani Leka jeste imao kartu za utakmice, ali nije putovao na Svjetsko prvenstvo! Nije valjda da hoće da kažu kako mu je Tegeltija ukrao kartu?

14.

Kad se prisjetim šta je sve Tegeltija ukrao, ne bi me začudilo ni da je kartu otuđio! I postao “tapkaroš”!